Ο Κλιντ Ίστγουντ κάθισε ξανά πίσω από τις κάμερες και το αποτέλεσμα έρχεται τον Σεπτέμβρη

sylly-tom-xanks

Ο Τομ Χανκς στον πρωταγωνιστικό ρόλο του πιλότου. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία της ταινίας «Ελεύθερος Σκοπευτής, ο πολυβραβευμένος και καταξιωμένος Αμερικάνος σκηνοθέτης Κλιντ Ίστγουντ ετοιμάζεται για το νέο του κινηματογραφικό project που για μια ακόμη φορά βασίζεται στα ηρωικά κατορθώματα ενός γενναίου άνδρα.

Η ταινία θα μας διηγηθεί την δραματική ιστορία της ζωής του Καπετάνιου Τσέσλι «Σάλι» Σάλενμπέργκερ, που έγινε ήρωας για όλη τη χώρα, όταν προσγείωσε το ακινητοποιημένο disabled τζετ στον Ποταμό Χάντσον, σώζοντας τις ζωές όλων των επιβατών. Το σενάριο της ταινίας είναι του Τοντ Κομαρνίκι και είναι βασισμένο στο βιβλίο, Highest Duty: My Search for What Really Matters, των Σάλενμπέργκερ και Τζέφρι Ζόσλοου.

Το σενάριο της ταινίας είναι του Τοντ Κομαρνίκι ​.

Η ταινία δεν θα μείνει μόνο στο σχεδόν απίθανο κατόρθωμα της ασφαλούς προσγείωσης του jumbo jet στο νερό, το οποίο άφησε με κομμένη την ανάσα τους θεατές σε όλο τον κόσμο, αλλά θα μας διηγηθεί τις δραματικές στιγμές που εκτυλίσσονταν στο παρασκήνιο και που θα μπορούσαν να στοιχήσουν την φήμη και δουλειά του πιλότου.

Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο, Highest Duty: My Search for What Really Matters.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του πιλότου θα δούμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Τομ Χανκς ("Philadelphia", "Forrest Gump"). Δίπλα του η τρις υποψήφια για Όσκαρ, Λόρα Λίνεϊ ("Savages", "Kinsey", "You Can Count on Me"), η δις βραβευμένη με Έμμυ Β’ Γυναικείου Ρόλου για Δραματική Σειρά, Άννα Γκαν ("Breaking Bad") και ο Άαρον Έκχαρτ ("Thank You for Smoking", "Τhe Dark Knight").

Η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου 2016. Δείτε το trailer