Κλασσικό cult μουσικό μελόδραμα επί της μεγάλης οθόνης

beyondthevalleyofthedolls
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

To Sssh! Silent Movies, της Τετάρτης, φιλοξενεί μία ταινία η οποία σε συνδυασμό με τη δύναμη της πανσελήνου, την ίδια νύχτα, ενδέχεται να δημιουργήσει πολλαπλές παλίρροιες. Το κλασσικό cult μουσικό μελόδραμα, Beyond the Valley of the Dolls της δεκαετίας του 70, αποτελεί τη δεύτερη ταινία της θεματικής ενότητας Boogie Nights. Την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Russ Meyer, Beyond the Valley of the Dolls, 1970
Ένα rock συγκρότημα τριών κοριτσιών Kelly McNamara (Dolly Read), Casey Anderson (Cynthia Myers) και Petronella -Pet- Danforth (Marcia McBroom), με το όνομα The Kelly Affair, ταξιδεύει στο L.A. για να κυνηγήσει το μεγάλο όνειρο της Δυτικής Ακτής. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν τον παραγωγό Ronnie -Z-Man- Barzell ο οποίος τους αλλάζει το όνομα σε The Carrie Nations και βλέπουν την φήμη τους να μεγαλώνει όμως τα ναρκωτικά, το σεξ και η τρέλα της εποχής τις συνεπαίρνουν και ωθούν την προσωπική τους ζωή στην παρακμή. Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες cult ταινίες όλων των εποχών ενώ δίνει το στίγμα της εποχής των 70s και της hippie κουλτούρας.

Getty Images / Michael Ochs Archives
Sssh! Silent Movies
Τα Sssh! Silent Movies είναι μία μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά. Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας. Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική! Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Info
Ταράτσα Μπάιος
Ώρα έναρξης: 21.15
Ακουστικά: 2 ευρώ
Τετάρτη 20 Ιουλίου