Η Angelina γίνεται «κακιά μάγισσα»

i-angelina-ginetai-kakia-magissa

ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Και ενώ όλοι θα περίμεναν πως στη νέα «προσαρμογή» του παραμυθιού της Ωραίας κοιμωμένης, η Angelina θα έκανε τον ομώνυμο ρόλο, οι πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη κλείσει για αυτόν της κακιάς μάγισσας.

Σύμφωνα με τη Hollywood reporter, η Jolie, έχει ήδη υπογράψει τη συμμετοχή της στη νέα ταινία της Disney «Maleficient», η οποία μάλιστα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Ιούνιο στο Λονδίνο.

Οι ίδιες πληροφορίες δε αναφέρουν ότι για το ρόλο της Aurora, η παραγωγή θέλει την Elle Fanning, η οποία όμως δεν έχει υπογράψει ακόμα. Η Elle, βέβαια, έχει τη δική της …προϊστορία με την οικογένεια «Bradgelina» καθώς είχε πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Brad Pitt, σε ηλικία, μόλις 7 ετών, στην «Απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον».

Η συγκεκριμένη ταινία Maleficent, είναι στην ουσία μία ιστορία δράσης, όπου η Angelina, θα υποδυθεί έναν από τους πιο εμβληματικά κακούς χαρακτήρες στην ιστορία της Disney.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Robert Stromberg, ο οποίος είχε ενεργό συμμετοχή στο Avatar και την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, ενώ την προσαρμογή του σεναρίου έχει κάνει η Linda Woolverton. Και οι δύο βρίσκονται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο για την προετοιμασία της παραγωγής.

Όσο για την Angelina, είχε δηλώσει ότι ο συγκεκριμένος ρόλος αποτελούσε ένα από τα κρυφά της όνειρα. H Jolie, που τελευταία απασχολεί όχι μόνο για τις προσωπικές και υποκριτικές της... υποθέσεις αλλά και για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο βοσνιακό πολεμικό δράμα «In the Land of Blood and Honey», φλερτάρει με το ρόλο της κακιάς μάγισσας στο παραμύθι της Ωραίας κοιμωμένης εδώ και αρκετό καιρό.

Το Δεκέμβριο, είχε δηλώσει στη Hollywood reporter, ότι δεχόταν «πιέσεις» από τα παιδιά της για να παίξει στην ταινία. Για το λόγο αυτό μάλιστα τη φώναζαν «mom-elicent», παραφράζοντας τον τίτλο της ταινίας «Maleficient». Η ίδια ανέφερε ότι η ιδέα του να κάνει μία οικογενειακή ταινία δράσης της «κόλλησε» μετά τη συμμετοχή της στο «Kung Fu Panda» όπου δάνεισε τη φωνή της.

Σε ότι αφορά στο νέο project, η Jolie έκανε και τις απαραίτητες …συστάσεις στην σεναριογράφο προκειμένου να δώσει έμφαση στις σχέσεις Ωραίας Κοιμωμένης και Μάγισσας.

Το εν δυνάμει έτερον ήμισυ της, η Elle Fanning, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για να ενταχθεί στο καστ της ταινίας. Το άστρο της μικρής και πολλά υποσχόμενης ηθοποιού άρχισε σιγά σιγά να λάμπει πέρυσι μετά τη συμμετοχή της στην ταινία «Somewhere» αλλά και στο επιστημονικής φαντασίας «Super 8» του J.J.Abrams.