Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας

radio-mosxa
ΤΡΙΤΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Εξασφαλίσαμε διπλές προσκλήσεις για επιλεγμένες προβολές του φεστιβάλ.

«Ράδιο Μόσχα»

«Σουρεαλιστική αλληγορία, μαύρη κωμωδία, φιλμ νουάρ υπό μορφή κιτς μιούζικαλ, διανοουμενίστικη εκδοχή του "Showgirls" ή αναρχικό σινεμά στην παράδοση του Μακαβέγιεφ;». Αυτό αναρωτιόταν πριν από 20 χρόνια ο κριτικός Μπάμπης Ακτσόγλου, βλέποντας την πρώτη μεγάλου μήκους δημιουργία του Νίκου Τριανταφυλλίδη και την ιστορία ενός καμπαρέ που έχει για εκλεκτή πελατεία γοητευτικά αποβράσματα, σαγηνευτικές χορεύτριες και τον Χάρρυ Κλυνν στον πιο κόντρα ρόλο της καριέρας του.

Το clickatlife.gr σε συνεργασία με τις Νύχτες Πρεμιέρας σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε πρώτοι την ταινία. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις που εξασφαλίσαμε για εσάς, για την προβολή της ταινίας την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα έναρξης 19:45 στον κινηματογράφο Odeon Όπερα 1 (Ακαδημίας 57). 

Η ταινία «Ράδιο Μόσχα» προβάλλεται στα πλαίσια του αφιερώματος των 22ων Νυχτών Πρεμιέρας στον πρόωρα χαμένο Νίκο Τριανταφυλλίδη.

«Η μεγάλη επιστροφή»

Η ιστορική μνήμη και οι μεμονωμένες πικρές ιστορίες που αφήνει πίσω του ένα καταλυτικό πολιτικό γεγονός συνθέτουν τη μεγαλειώδη επιστροφή του Ζανγκ Γιμού στα ταραγμένα χρόνια της Κίνας, πιο κοντά στο κλίμα των πρώτων του ταινιών που τον καθιέρωσαν στο διεθνές στερέωμα και πολύ πιο μακριά από τα φαντασμαγορικά έπη του 21ου αιώνα. Πλάι του η ηθοποιός που εδραιώθηκε μαζί του, η σπουδαία Γκονγκ Λι, παραδίδει μια σπαρακτική ερμηνεία στο ρόλο της ηρωίδας που έχει χάσει τη μνήμη της. Επίσημη συμμετοχή στα φεστιβάλ Καννών και Τορόντο.

Το clickatlife.gr σε συνεργασία με τις Νύχτες Πρεμιέρας σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε πρώτοι την ταινία. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις που εξασφαλίσαμε για εσάς, για την προβολή της ταινίας την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα έναρξης 18:00 στον κινηματογράφο Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46).