Ο Χιού Τζάκμαν αποκαλύπτει τον τίτλο του νέου Γούλβεριν

xiou-tzakman-fotografia
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Η νέα ταινία με τον ήρωα της Marvel θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017.

Με τη φωτογραφία μιας αφίσας στο κέντρο της Νέας Υόρκης, ο Χιού Τζάκμαν αποκάλυψε τον τίτλο της νέας ταινίας με τον Γούβλεριν, η οποία θα λέγεται «Λόγκαν» (Logan), όπως είναι και το «πραγματικό» όνομα του ήρωα. Ο Τζέιμς Μάνγκολντ, σκηνοθέτης της ταινίας, ανέβασε με την σειρά σου μια άλλη φωτογραφία της αφίσας καθώς και του σεναρίου.

Η τρίτη σόλο ταινία με τον Γούλβεριν θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2017. Ο Μάνγκολντ, εκτός από την σκηνοθεσία, έγραψε το σενάριο της νέας ταινίας σε συνεργασία με τον Μάικλ Γκριν, ο οποίος πρόσφατα δούλεψε πάνω στην επερχόμενη συνέχεια του Blade Runner.

Εκτός από τον Τζάκμαν που θα ενσαρκώσει για όγδοη φορά τον καναδό μεταλλαγμένο, στην νέα ταινία θα εμφανιστούν ο Πάτρικ Στιούαρτ ως Προφέσορ Εξ, ο Μπόιντ Χόλμπρουκ (ο οποίος έπαιξε στο Narcos) και ο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ ο οποίος φημολογείται ότι θα παίξει τον ρόλο ενός «κακού τρελού επιστήμονα».

Ο Βρετανός κωμικός ηθοποιός Στίβεν Μέρτσαντ θα παίξει τον Κάλιμπαν, έναν μεταλλαγμένο στο πλευρό του Γούλβεριν με την δυνατότητα να ανιχνεύει άλλους μεταλλαγμένους. Πρόσφατα ανέβασε και ένα βίντεο όπου ξυρίζει το κεφάλι του, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον ρόλο του.