Δείτε πρώτοι το βραβευμένο «Frantz»

frantz
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Εξασφαλίσαμε δέκα διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας.

Ο δραστήριος François Ozon (8 Γυναίκες, Potiche, Η Πισίνα) επιστρέφει με το «Frantz», μια ασπρόμαυρη -με καταλυτικές έγχρωμες πινελιές- συγκινητική ταινία που διαδραματίζεται στο μεσοπόλεμο, σε ένα μικρό χωριό της Γερμανίας και στο Παρίσι. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο (βραβευμένος με César για τον ομώνυμο ρόλο στην ταινία Yves Saint Laurent), Pierre Niney, και η πρωτοεμφανιζόμενη Paula Beer, που διακρίθηκε με το Βραβείο Marcello Mastroianni στο Φεστιβάλ Βενετίας 2016.

Το Frantz βασίστηκε στην ταινία Broken Lullaby (1932, Ernst Lubitsch), η οποία με τη σειρά της είχε βασιστεί σε θεατρικό έργο του Γάλλου Maurice Rostand. Γεμάτο ανατροπές και μυστικά, το «Frantz» παρακολουθεί την προσωπική διαδρομή της πρωταγωνίστριας, που αλλάζει εντυπωσιακά μέχρι το τέλος της ταινίας. Με δεδομένη τη μαεστρία του Ozon να ξεδιπλώνει απτούς χαρακτήρες στο πανί, η ταινία είναι βαθιά ανθρώπινη και πολυεπίπεδη, ενώ τα κοστούμια και η φωτογραφία υφαίνουν μια μαγική ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Γαλλία και τη Γερμανία, ανάμεσα στον Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το clickatlife.gr σε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε πρώτοι την ταινία. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε δέκα διπλές προσκλήσεις που εξασφαλίσαμε για εσάς, για την πρεμιέρα την Τρίτη 18 Οκτωβρίου και ώρα έναρξης 20:00 στον κινηματογράφο Έλλη (Ακαδημίας 64). 

Η ταινία «Frantz» θα βγει στις αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου, από την Feelgood Entertainment.