Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ σχεδιάζει πέντε νέες «φανταστικές» ταινίες

fantastic-beasts-and-where-to-find-them

Still από το «Fantastic Beasts and Where to Find Them»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Η πρώτη ταινία της νέας σειράς διαδραματίζεται στη μαγική κοινότητα των ΗΠΑ του 1920.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχέδια για πέντε ταινίες στη νέα σειρά που είναι βασισμένη στον κόσμο του «Χάρι Πότερ». Η νέα ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο λέγεται «Fantastic Beasts and Where to Find Them» και διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1920. Στο επίκεντρο της ταινίας είναι η μαγική κοινότητα στην Αμερική και οι περιπέτειες του μάγου Newt Scamader. Φήμες λένε ότι θα εμφανιστούν ο Άλμπους Ντάμπλντορ και ο Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, από τις ταινίες του «Χάρι Πότερ», σε νεαρή ηλικία.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Ρόουλινγκ: «Πάντα ξέραμε ότι θα κάνουμε πάνω από μια ταινία, το ξέραμε από την αρχή». Στην συνέχεια εξήγησε ότι αρχικά υπήρχαν σχέδια για τριλογία, η οποία επεκτάθηκε σε πέντε ταινίες μετά από επεξεργασία της πλοκής.

Η πιο αγαπημένη μαγική σχολή μικρών και μεγάλων: Το Χόγκουαρτς

Μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η συγγραφέας αποκάλυψε ότι θα αναλάβει τα σενάρια των ταινιών και ότι αυτό τον καιρό βάζει τις τελευταίες πινελιές της δεύτερης ταινίας. Όπως είναι λογικό, τα νέα για πέντε νέες ταινίες στον κόσμο του Χάρι Πότερ ενθουσίασαν τους φίλους του μικρού μάγου και της παρέας του.