Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Συμμορία των 8»

oceans8
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Το νέο reboot της σειράς θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2018.

Κυκλοφορήσαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της «Συμμορίας των 8», στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν οι Σάντρα Μπούλοκ, Αν Χάθαγουεϊ, Ριάνα και Κέιτ Μπλάνσετ. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ταινίες της σειράς, στις οποίες κεντρικός ήρωας ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ, στο νέο reboot πρωταγωνιστούν γυναίκες. Μαζί θα εμφανιστούν οι Σάρα Πόλσον, Μίντι Κάλινγκ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και Ακουαφίνα.

Η «Συμμορία των 8» θα σκηνοθετηθεί από τον Γκάρι Ρος (γνωστό από το "Hunger Games"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Ολίβια Μιλτς. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν επίσημα την Τρίτη στη Νέα Υόρκη με την ταινία να αναμένεται στις αμερικάνικες αίθουσες στις 18 Ιουνίου του 2018.

Πριν την «Συμμορία των 8» η Ριάνα θα εμφανιστεί στην ταινία επιστημονικής φαντασίας "Valerian And the City Of A Thousand Planets", μαζί με τον Ντέιν Ντε Χάαν, την Κάρα Ντελεβίν και τον Κλάιβ Όουεν, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2017. Ο σκηνοθέτης και  σεναριογράφος Λικ Μπεσόν έχει βασίσει το σενάριο της ταινίας πάνω σε μια ιστορία από μια γαλλική σειρά εικονογραφημένων μυθιστορημάτων της δεκαετίας του 1960.