Κουέντιν Ταραντίνο ψηφίζουν οι φανς του «Deadpool»

tarantino
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Ο Κουέντιν Ταραντίνο φαντάζει ως ο ιδανικός σκηνοθέτης για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Deadpool», μετά την αποχώρηση του Τιμ Μίλερ από την παραγωγή.

Η πρώτη ταινία «Deadpool» ήταν μια αναπάντεχα μεγάλη επιτυχία για την 20th Century Fox, αφού με ένα μπάτζετ μόλις 60 εκατομμυρίων δολαρίων («ψίχουλα» για μια ταινία υπερηρώων) είχε συνολικές εισπράξεις 780 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Ο Μίλερ είχε σκηνοθετήσει την πρώτη ταινία και φέρεται να είχε «δημιουργικές διαφορές» με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Ράιαν Ρένολντς. Μετά την αποχώρηση του Μίλερ, φανς της ταινίας ξεκίνησαν μια καμπάνια στο Change.org, απαιτώντας την πρόσληψη του Ταραντίνο. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, φαντάζει ως ο ιδανικός σκηνοθέτης για την ταινία, τόσο για τους διάλογους όσο και την βία που χρησιμοποιεί. Μέχρι στιγμής, πάνω από 14.000 έχουν υπογράψει την αίτηση.

Πέραν της πρόσληψης ενός νέου σκηνοθέτη, οι παραγωγοί του «Deadpool 2» ακόμα ψάχνουν για την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την Ντόμινο, με τις Σιένα Μίλερ, Ρούμπι Ρόουζ, Λίζι Κάπλαν και Σοφία Μπουτέλα να φέρονται να έχουν κάνει δοκιμαστικά.

Όπως ανέφερε πρόσφατα ο παραγωγός Σάιμον Κίνμπεργκ, το «Deadpool 2» θα σχολιάζει την επικαιρότητα στον χώρο των ταινιών, όπως και η πρώτη άλλωστε. Ο παραγωγός συμπλήρωσε ότι οι ταινίες με υπερήρωες θα μπουν στο στόχαστρο του Deadpool.