Ιδρυτής της Apple ο...Ashton Kutcher

idrutis-tis-apple-oashton-kutcher

ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Αφού ολοκληρώθηκαν οι μετά το διαζύγιο, με την Demi Moore, εμφανίσεις του σε όλα τα περιοδικά, ο γόης του Χόλιγουντ Ashton Kutcher, ξαναπιάνει δουλειά και μάλιστα ως...Steve Jobs.

Ο Ashton Kutcher θα υποδυθεί τον μεγιστάνα της τεχνολογίας Steve Jobs, στην ανεξάρτητη παραγωγή της Five Star Institute του Mark Hulme με τον Joshua Michael Stern στη θέση του σκηνοθέτη.

Τα γυρίσματα σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, θα ξεκινήσουν τον Μάιο και η ταινία θα φέρει τον αναμενόμενο τίτλο «Jobs».

Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο ο Joshua Michael Stern, έχει ήδη κλείσει τον Kutcher, ο οποίος έχει διακόψει τα γυρίσματα της πετυχημένης κωμικής σειράς του CBS «Two and a half men», με τους παραγωγούς της οποίας όμως επαναδιαπραγματεύεται την επιστροφή του στην επόμενη σεζόν.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι αν και πολλοί είναι αυτοί που θα παραξενεύτηκαν με την εν λόγω επιλογή, οι δύο άντρες έχουν ομοιότητες και εμφανισιακά αλλά και...τεχνολογικά. Εξάλλου ο Kutcher, είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις επιχειρηματικές του επιλογές στον τομέα των τεχνολογιών, με τις επενδύσεις του στο Twitter την περίοδο που οι περισσότεροι δεν ήξεραν τι είναι το facebook. Για τον Jobs βέβαια, ούτε λόγος για την «κλίση» του στην τεχνολογία.

Η όλη κινηματογραφική μεταφορά της αυτοβιογραφίας του Steve Jobs, θα ήταν φύσει αδύνατο να μην αποτελέσει...μήλον της έριδος, μεταξύ της ανεξάρτητης εταιρείας παραγωγής και της Sony, η οποία επίσης ετοιμάζει τη δική της εκδοχή για τη ζωή του Jobs. Μόλις το περασμένο φθινόπωρο, η Sony «άρπαξε» τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του Steve Jobs, από τον βιογράφο του Walter Isaacson, ο οποίος εξέδωσε το βιβλίο λίγες εβδομάδες μετά το θάνατο του Jobs στις 5 Οκτωβρίου του 2011.

Ο Steve Jobs του Ashton Kutcher σεναριακά θα υποστηρίζεται από το κείμενο του Matt Whiteley, το οποίο θα εξιστορεί τη μετεωρική άνοδο του Jobs από χίπη της Βόρειας Καλιφόρνια σε συν-ιδρυτή της Apple.

Να θυμίσουμε βέβαια ότι ο Steve Jobs είχε «ξαναεμφανιστεί» στην οθόνη το 1999 στην ταινία «Pirates of Silicon Valley». Τότε τον είχε υποδυθεί ο Noah Wyle, δίπλα στον Anthony Michael Hall, τον κινηματογραφικό δηλαδή Bill Gates.