Η Τζένιφερ Άνιστον ξαναβάζει τα πράγματα στη θέση τους

aniston
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

«Έχω δουλέψει πολύ σκληρά σε αυτή τη ζωή και για αυτή την καριέρα για να με μειώνουν χαρακτηρίζοντάς με ως πικραμένο και άτεκνο πλάσμα», είπε μεταξύ πολλών η σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Marie Claire.

Πριν από μερικούς μήνες (συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2016) η Τζένιφερ Άνιστον, αγανακτισμένη με τη συνεχή παραφιλολογία των tabloids περί εγκυμοσύνης της, έγραψε ένα εκτενές κείμενο στο οποίο καταδίκαζε σχετικές συμπεριφορές που καταπατούν το δικαίωμα της κάθε γυναίκας στο σώμα και τη ζωή της. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Καταρχάς, δεν είμαι έγκυος. Eίμαι όμως απηυδησμένη. Έχω κουραστεί με το «σπορ» του ελέγχου και της διαπόμπευσης του γυναικείου σώματος που γίνεται καθημερινά υπό το πρόσχημα της "δημοσιογραφίας" και των "ειδήσεων"».

Πρόσφατα, η ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο Marie Claire για το τεύχος Δεκεμβρίου, όπου και έθιξε γι ακόμη μια φορά ένα σωρό ζητήματα που κυριαρχούν –και πρέπει να συνεχίσουν να κυριαρχούν, όπως η ίδια τόνισε- στον δημόσιο διάλογο. Η Άνιστον σχολίασε ξανά την κριτική που κατά καιρούς δέχεται για το σώμα της (“body shaming”) καθώς και τη συνεχή ενασχόληση των ΜΜΕ με την προσωπική της ζωή, και συγκεκριμένα με το θέμα της τεκνοποίησης. «Η οικογενειακή μου κατάσταση έχει στοχοποιηθεί. Το διαζύγιό μου έχει στοχοποιηθεί. Η απουσία συντρόφου έχει στοχοποιηθεί. Οι θηλές μου έχουν στοχοποιηθεί», είπε σχετικά, φανερώνοντας γι ακόμα μια φορά την ενόχλησή της.

«Έχω δουλέψει πολύ σκληρά σε αυτή τη ζωή και για αυτή την καριέρα για να με μειώνουν χαρακτηρίζοντάς με ως πικραμένο και άτεκνο πλάσμα», προσέθεσε η Άνιστον κλείνοντας τα στόματα πολλών που είχαν σπεύσει να την λυπηθουν μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ.

Με τον σύζυγό της, Τζάστιν Θερού

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε και για τον σύζυγό της, Tζάστιν Θερού, με τον οποίο παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015, μετά από μια σχέση έξι χρόνων. «Γιατί είναι ο σωστός άνθρωπος για εμένα; Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι νιώθω να με λαμβάνουν υπόψη και να με λατρεύουν, ανεξαρτήτως της περίστασης. Δεν υπάρχει κανένα κομμάτι που δεν νιώθω άνετα να του δείξω, να αποκαλύψω. Και φέρνει στην επιφάνεια τον καλύτερό μου εαυτό, καθώς νοιάζομαι τόσο πολύ για εκείνον. Και είναι τόσο καλός άνθρωπος. Με πληγώνει να σκέφτομαι ότι κάτι μπορεί να τον πληγώσει».