«Ψήνεται» τηλεοπτική σειρά με τους ήρωες του Trainspotting

trainspotting
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ο συγγραφέας του «Trainspotting» καταστρώνει σχέδια για τους χαρακτήρες του.

Μετά από μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο "Crime" και το "Hype", o Έρβιν Γουέλς φαίνεται ότι έχει σχέδια και για μια σειρά βασισμένη στο πιο γνωστό του μυθιστόρημα, το "Trainspotting". Σε συνέντευξη του στο ΝΜΕ στα πλαίσια της κυκλοφορίας της συνέχειας του Trainspotting που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017, ο Γουέλς δήλωσε ότι έχει αρκετούς χαρακτήρες και ιστορίες για να γυρίσει μια σειρά, ενώ συμπλήρωσε ότι η ιστορία του μπορεί να αποδοθεί σε διάφορα μέσα, συμπεριλαμβανομένhw και της τηλεόρασης.

«Βασικά, έχω σχέδια για όλους τους χαρακτήρες του Trainspotting. Όλα βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια παραγωγής ή προσαρμογής. Τα πάντα γίνονται στη καλωδιακή τηλεόραση, όπου υπάρχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Δουλεύουμε πάνω σε όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα. Νομίζω ότι όποιος χαρακτήρας είναι στο βιβλίο, είτε του αρέσει, είτε όχι, βρίσκει τον δρόμο του για να εμφανιστεί στην ταινία. Έχετέ το αυτό κατά νου».

Το "Trainspotting 2". που θα κυκλοφορήσει το 2017, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, η οποία βγήκε το 1996. Το 2012 ο Γουέλς δημοσίευσε το "Skagboys", το οποίο αποτελεί πρίκουελ του "Trainspotting", ενώ φέτος κυκλοφόρησε το "The Blade Artist".