Εμίλια Κλαρκ: Από το "Games of Thrones" στο "Star Wars"

emilia-klark
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η Αγγλίδα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία για τον Χαν Σόλο που θα βγει το 2018.

Η Ντενέρις Ταργκάρεν του "Game of Thrones" ετοιμάζεται να κατακτήσει έναν γαλαξία «κάπου μακριά», αφού η Εμίλια Κλαρκ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία για έναν ρόλο στην μεθεπόμενη ταινία "Star Wars", η οποία θα είναι για τον Χαν Σόλο.

Στην νέα ταινία αναμένεται να εμφανιστούν ο Άλντεν Έρενραϊχ ως Χαν Σόλο και ο Ντόναλντ Γκλόβερ ως Λάντον Καλρίσιαν. Η ταινία αυτή, όπως και το "Rogue One" που θα κυκλοφορήσει φέτος τον Δεκέμβριο, διαδραματίζεται πριν το Επεισόδιο ΙV και θα εστιάσει στη φιλία των δυο διαγαλαξιακών λαθρεμπόρων.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα σχετικά με τον ρόλο της Κλαρκ στην νέα ταινία. Πριν οι παραγωγοί καταλήξουν σε αυτήν την επιλογή φημολογείται ότι είχαν εξεταστεί η Τέσα Τόμσον, η Ναόμι Σκοτ και η Ζόι Κράβιτς, καθώς και οι σχετικά πιο άγνωστες Κέρσι Κλέμονς και η συμπρωταγωνίστρια τής Κλαρκ στο "Game of Thrones", Τζέσικα Χένγουικ.

Τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 201 και η κυκλοφορία της στις αίθουσες αναμένεται τον Μάιο του 2018.