Δεν θα δούμε ποτέ ριμέικ του «ΕΤ» και της «Επιστροφής στο Μέλλον»

et
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ο παραγωγός των ταινιών ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να τις πειράξει.

Με σχεδόν κάθε κλασσική ταινία της δεκαετίας του 1980 να κάνει την επιστροφή του ως ριμέικ, ο Frank Marshall, παραγωγός του «ΕΤ» και της «Επιστροφής στο Μέλλον», εφησύχασε τους φαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο στις δύο αυτές ταινίες.

Σε συνέντευξή του στο Yahoo Movies, ο Marshal ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ριμέικ της «Επιστροφής στο Μέλλον», όσο ο ίδιος έχει λόγο σε μια τέτοια απόφαση.

NBCU

Καλά νέα για τους φαν της «Επιστροφής στο Μέλλον», αφού ούτε ο παραγωγός, ούτε ο σεναριογράφος βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο ενός ριμέικ ή μιας συνέχειας.

Στην περίπτωση της Επιστροφής στο Μέλλον, δεν φαίνεται να υπάρχει καν η προοπτική μιας καθυστερημένης συνέχειας, όπως έγινε στην περίπτωση των «Dune», «Tron» και «Trainspotting». Το 2014, ο σεναριογράφος Bob Gale ξεκαθάρισε ότι ήταν απόλυτα αντίθετος στην ιδέας μιας «Επιστροφής στο Μέλλον 4». «Ας το παραδεχτούμε, έχουμε δει τόσες πολλές συνέχειες να γίνονται μετά από χρόνια που δε νομίζω ότι μπορώ να σκεφτώ μια που να ήταν καλή ή που να συγκρίνεται με την πρωτότυπη. Δεν νομίζω πως μπορείς να το επαναλάβεις»