Ο Chris Pratt ξεπέρασε τον χαμό του πατέρα του μέσω του Star-Lord

guardians-of-the-galaxy
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

To «Guardians of the Galaxy Vol. 2» αναμένεται να είναι συγκινησιακά φορτισμένο.

Ο Chris Pratt αποκάλυψε πώς κατάφερε να ξεπεράσει και να συμφιλιωθεί με τον θάνατο του πατέρα του κατά τα γυρίσματα του «Guardians of the Galaxy Vol. 2». Ο χαρακτήρας του Pratt, ο Peter Quill (ή αλλιώς Star-Lord) έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του, τον οποίο έχει χάσει για πολλά χρόνια, τον Planet Ego (τον οποίο ενσαρκώνει ο Kurt Russell).

«Η αλήθεια είναι ότι άνοιξα πληγές  και δεν ήθελα να το κάνω. Αλλά ήξερα ότι η στιγμή ήταν κατάλληλη», αποκάλυψε στο GQ o Pratt, για να συμπληρώσει ότι «υπάρχουν πληγές που δεν επουλώνονται πλήρως ποτέ. Θα ήταν μάλλον μια καλύτερη ιστορία εάν υπήρχε κάτι συναισθηματικό το οποίο δεν είχα αντιμετωπίσει. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο ενός γονέα, μερικές φορές αισθάνεσαι μετανιωμένος που δεν εκμεταλλεύτηκες πλήρως αυτό που είχες».

Τόσο ο Pratt, όσο και ο σκηνοθέτης της συνέχειας James Gunn έχουν υποσχεθεί ότι η ερμηνεία του Russell ως Planet Ego θα κάνει το κοινό να δακρύσει. Αυτό μάλλον προϊδεάζει ότι η σχέση του Quill με τον πατέρα του θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, τουλάχιστον για τα δεδομένα μιας ταινίας Marvel. Το «Guardians of the Galaxy Vol. 2» θα κάνει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Μαΐου 2017.