Johnny Depp: ο πιο ακριβοπληρωμένος του Hollywood και φέτος

Johny-depp
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Οι πιο πρόσφατες επιλογές του ηθοποιού δεν φαίνεται να απογοήτευσαν το κοινό.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Johnny Depp ανακηρύχθηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός από το περιοδικό Forbes. Η σχετική λίστα βγαίνει από τις τελευταίες τρεις ταινίες του κάθε ηθοποιού, πριν τον Ιούνιο του 2016. Οι ταινίες animation, καθώς και ταινίες όπου οι υποψήφιοι είχαν μικρούς ρόλους ή προβλήθηκαν σε λιγότερο από 2.000 αίθουσες δεν λήφθηκαν υπόψη.

Ανάμεσα στις πιο πρόσφατες ταινίες του Depp είναι και η «Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη» η οποία απέτυχε στο box office, αφού οι παραγωγοί έβγαλαν μόλις 2,8 δολάρια για κάθε ένα δολάριο που ξόδεψαν συνολικά. Οι πρόσφατες καταγγελίες από την πρώην συζύγο του ηθοποιού, Amber Heard για ενδοοικογενειακή βία δεν φαίνεται να επηρέασαν την καριέρα του, όπως εξηγεί το περιοδικό. Ο πρόσφατος ρόλος του μάλιστα στα «Φανταστικά ζώα», της νέας σειράς ταινιών στον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ, σημαίνει ότι πιθανόν να συνεχίσει να είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς για πολλά χρόνια ακόμα.

Facebook Page / Will Smith

Στη δεύτερη θέση της λίστας του Forbes βρέθηκε ο Will Smith, του οποίου οι ταινίες κατάφεραν να πενταπλασιάσουν τα έσοδα έναντι του κόστους. Το «Πίσω από το παιχνίδι» βέβαια μόλις που κατάφερε να καλύψει τα 34 εκατομμύρια της παραγωγής. Στην τρίτη θέση είναι ο Channing Tatum, με έξι δολάρια έσοδα για κάθε ένα δολάριο που ξοδεύτηκε τις πρόσφατεε ταινίες του. Αν και το «Magic Mike XXL» τα πήγε περίφημα στο box office, το «Πεπρωμένο της Τζούπιτερ» απέτυχε παταγωδώς.

Την πρώτη πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών συμπληρώνουν οι Will Ferrell και George Clooney. Η μόνη γυναίκα τις λίστας, στην ένατη θέση  μάλιστα, ήταν η Julia Roberts, ενδεικτικό του μισθολογικού χάσματος μεταξύ των φύλων και του ότι οι ταινίες με μεγάλους προϋπολογισμούς τείνουν να έχουν άνδρες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους