Η Scarlett Johansson θέλει να γίνει πριγκίπισσα της Disney

scarlett-xioganson
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Δεν το βλέπει όμως να γίνεται, τουλάχιστον για την ώρα.

Αν και πρόσφατα «έδωσε» τη φωνή της σε ένα φίδι, στο πρόσφατο ριμέικ τού «Βιβλίο της ζούγκλας», η Scarlett Johansson έχει βάλει στόχο να γίνει πριγκίπισσα της Disney, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στους New York Times.

«Η κόρη μου είναι ακόμα μικρή. Τώρα πιστεύω ότι και οι δυο μοιραζόμαστε το όνειρο να γίνω μια μέρα πριγκίπισσα της Disney, αλλά το πιθανότερο είναι να μη συμβεί αυτό. Ζητάω αυτή τη δουλειά τα τελευταία 20 χρόνια και κανένας δεν με έχει προσλάβει», δήλωσε η Johansson.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Johansson ζητά να πρωταγωνιστήσει σε ταινία, έχοντας εκφράσει στο παρελθόν τις ιδέες της για ενδεχόμενη ταινία με την Black Widow, τον χαρακτήρα της στις ταινίες Avengers. Από το 1994, όταν και έκανε το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη, έχουν κυκλοφορήσεις επτά ταινίες τής Disney με πριγκίπισσες – η «Ποκαχόντας», η «Μουλάν», η «Πριγκίπισσα και ο βάτραχος», τα «Μαλλιά κουβάρια», η Μερίντα (από το «Brave»), το «Ψυχρά κι ανάποδα» και η «Μοάνα» – αλλά η Scarlett δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Προς το παρόν πάντως θα δώσει την φωνή της σε ένα πανκ ροκ σκαντζόχοιρο στην επερχόμενη ταινία «Sing».