Mετά τον Batman και τον Superman, ο Zack Snyder καταστρέφει και το Star Wars

batman-superman-star-wars-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Μάλλον δεν θα βιαστεί να του χτυπήσει την πόρτα η Disney για μελλοντική συνεργασία.

Ο αμφιλεγόμενος σκηνοθέτης Zack Snyder πρόσφατα δημοσίευσε ένα «mashup» τρέιλερ που συνδύαζε σκηνές από το απογοητευτικό «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης» και από τις ταινίες «Star Wars». Δυστυχώς για τους φανς των ηρώων της DC και των «Πολέμος των Άστρων» το τρέιλερ του Snyder είναι μάλλον απαράδεκτο.

Youtube

Το τρέιλερ είναι βασισμένο κυρίως στο «Batman v Superman», με μερικές ψηφιακές προσθήκες από Star Wars, όπως το Millenium Falcon, ο Darth Vader και το Death Star. Παράλληλα, ο Snyder έχει προσθέσει και αρκετές ατάκες από το Star Wars, κυρίως του Obi-Wan Kenobi και του Αυτοκράτορα Palpatine, με τις οποίες επιχειρεί να παρουσιάσει τον Superman ως Jedi και τον Batman ως Sith Lord. Αν και υπάρχουν ορισμένες ενδιαφέρουσες ιδέες και πλάνα, όπως το Death Star πάνω από την Metropolis και η κορύφωση με τον Batman και τον Superman να ετοιμάζονται για μια μάχη με φωτόσπαθα, το τρέιλερ θυμίζει περισσότερο δουλειά ερασιτέχνη, παρά ενός σκηνοθέτη με εμπειρία στις ταινίες με ψηφιακά εφέ.

Youtube

Ο τίτλος αυτής της υποθετικής ταινίας είναι «Dark Side Knight v Superjedi: Dawn of the Alliance» και αναμένεται στις αίθουσες μέσα στο 2016. Για ένα διάστημα υπήρχαν φήμες ότι ο Snyder θα σκηνοθετούσε μια από τις αυτοτελείς ταινίες «Star Wars», οι οποίες γρήγορα διαψεύστηκαν. Μετά από αυτό το τρέιλερ μάλλον δεν θα του χτυπήσει την πόρτα στο μέλλον η Disney...