Will Smith: «Έκανα το "Ομάδα Αυτοκτονίας" για να συνεχίσω με τη ζωή μου»

will-smith
ΤΡΙΤΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Παρόλα αυτά συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε δύο νέες ταινίες «Bad Boys» με τον Martin Lawrence.

Μια από τις μεγαλύτερες απώλειες της πρόσφατης συνέχειας του «Independence Day» ήταν ο πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας, ο Will Smith. Όπως εξήγησε ο δημοφιλής ηθοποιός, ήταν μια συνειδητή επιλογή. «Είχα δυο σενάρια μπροστά μου για το "Independence Day 2" και το "Αποστολή Αυτοκτονίας". Έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα από αυτά», αναφέρει σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly.

Στη συνέχεια εξηγεί ότι το δίλημμα πρακτικά ήταν εάν ήθελε να προχωρήσει μπροστά ή να παραμείνει αγκιστρωμένος στο παρελθόν. «Θέλω να προχωρήσω δυναμικά εμπρός και να κάνω νέα πράγματα, να δημιουργήσω, και ελπίζω σε μια νέα ακμή» συμπλήρωσε. Αν και οι δυο ταινίες απογοήτευσαν, τόσο τους κριτικούς όσο και το κοινό, η «Αποστολή Αυτοκτονίας» κατάφερε να κόψει περισσότερα εισιτήρια, οπότε, φαινομενικά, ο Smith πήρε τη σωστή επιλογή.

Οι δηλώσεις του όμως δεν φαίνεται να συνάδουν με την επιλογή του να πρωταγωνιστήσει με τον Martin Lawrence σε δυο νέες συνέχειες του «Bad Boys». Η υπερπαραγωγή του Michael Bay (μαζί με το «Men In Black») ήταν στην ουσία αυτή που έκανε τον Smith αστέρα της μεγάλης οθόνης τη δεκαετία του 1990. Η συνέχεια της ταινίας, το «Bad Boys II», ήταν αντίστοιχα μεγάλη επιτυχία, με φήμες για επιπλέον συνέχειες να κυκλοφορούν από το 2008.

Η πρώτη νέα συνέχεια θα έχει τίτλο «Bad Boys For Life» και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018, ενώ η τέταρτη ταινία της σειράς θα βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2019. Ο σκηνοθέτης του πρόσφατου «The A-Team», Joe Carnahan, θα αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία του «Bad Boys For Life», ενώ ο Jerry Bruckheimer θα επιστρέψει ως παραγωγός.