O Woody Harrelson ετοιμάζεται για την πρώτη ταινία σε «ζωντανή μετάδοση»

woody-harrelson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Επιστρατεύει τους φίλους του, Owen Wilson και Willie Nelson, για το πρωτότυπο εγχείρημά του.

Την πρώτη ταινία σε «ζωντανή μετάδοση» ετοιμάζει ο Woody Harrelson, η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου. Όπως εξήγησε ο Harrelson στο τρέιλερ της ταινίας, πρόκειται για την πρώτη φορά που επιχειρείται κάτι τέτοιο, αφού...«κανένας δεν ήταν τόσο χαζός» μέχρι τώρα.

Η ταινία με τίτλο «Lost In London» είναι βασισμένη σε μια εμπειρία του Harrelson στο Λονδίνο το 2002, όταν το σπασμένο τασάκι ενός ταξί κατέληξε σε αστυνομική καταδίωξη και τελικά στη σύλληψη του. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Entertainment Weekly, αποκάλυψε ότι δεν είχε βρει την όλη ιστορία αστεία, όταν του συνέβη, αλλά αργότερα αναγνώρισε την κωμωδία στην εμπειρία του.

Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης, η ταινία είναι γυρισμένη με μια κάμερα σε 14 τοποθεσίες στο Λονδίνο και θα έχει ένα καστ 30 ηθοποιών στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι φίλοι του Owen Wilson και o θρύλος της country Willie Nelson. Τον χειρισμό της κάμερας θα αναλάβει ο διευθυντής φωτογραφίας, Nigel Willoughby, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στα «Downtown Abbey», «Dreadful» και «The Magdalene Sisters». Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βρέχει εκείνη τη μέρα, στις 19 Ιανουαρίου.