Μια πρώτη γεύση από το «Blader Runner 2049»

blade-runner-2049-2
ΤΡΙΤΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η συνέχεια θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2017.

Μετά από δεκαετίες συζητήσεων και αναλύσεων για τη φύση του Decard στο «Blade Runner», κάτι για το οποίο ούτε ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής μπορούν να συμφωνήσουν, ήρθε η ώρα για την πολαυαναμενόμενη συνέχεια «Blade Runner 2049».

Youtube

Στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Denis Villeneuve, ακούμε τον Rick Decard, τον χαρακτήρα του Harisson Ford, να εξηγεί πώς «τα ανδροειδή είναι σαν όλες τις άλλες μηχανές: είναι είτε ωφέλημα ή επικίνδυνα. Αν είναι ωφέλημα δεν είναι δικό μου πρόβλημα». Καθώς ακούμε την αφήγηση, ένας μυστηριώδης άνθρωπος περιπλανιέται σε ένα φουτουριστικό σταθμό τραίνων και μετά σε ένα σκονισμένο, ερημικό τοπίο.

Ο άνθρωπος αυτός, ο Officer Κ, που υποδύεται ο Ryan Gosling, φτάνει σε ένα τεράστιο σπίτι όπου τον περιμένει ο Decard. «Κάποτε είχα τη δουλειά σου και ήμουν καλός σε αυτή», του λέει ο Decard, σημαδεύοντας τον K με ένα πιστόλι, για να του απαντήσει αινιγματικά ότι «τα πράγματα ήταν πιο απλά τότε». Στη συνέχεια, το τρέιλερ μας δίνει μια ματιά σε μια πόλη του 2049, στο γνώριμο νουάρ ύφος του πρώτου «Blade Runner».