Αμφιταλαντεύεται ο Ben Affleck για τη σκηνοθεσία του «Batman»

batman-ben-affleck
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός γράφει και το σενάριο της solo ταινίας του «Σκοτεινού Ιππότη».

Ο Ben Affleck θα επιστρέψει ως Batman στην επερχόμενη ταινία «Justice League» με τους Superman, Wonderman και Aquaman, μεταξύ άλλων, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα σκηνοθετήσει την επόμενη solo ταινία με τον «Σκοτεινό Ιππότη». Σε πρόσφατη συνέντευξη του στον Guardian, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις αναφορικά με την ταινία «The Batman». Ο Affleck αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και να σκηνοθετήσει την ταινία αυτή «άλλα δεν έχει οριστικοποιηθεί και δεν υπάρχει σενάριο. Εάν δεν γίνει κατά τρόπο που να πιστεύω ότι είναι υπέροχο, δεν θα την κάνω».

Για την ώρα, η Warner Bros. δεν έχει ανακοινώσει πότε θα βγει η solo ταινία του Batman, αλλά φαίνεται ότι την έχει βάλει σε προτεραιότητα, αφού πρόσφατα καθυστέρησε την κυκλοφορία της συνέχειας του «Justice League». Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τη σκηνοθεσία του «The Batman», ο Affleck έχει αναλάβει και το σενάριο. Αναφορικά με την πρόοδο στο σενάριο δήλωσε σε πρόσφατο live chat στο Facebook ότι ακόμα το δουλεύει αλλά δεν θέλει να το επισπεύσει, για να μην καταλήξει με μια μέτρια ταινία.

Μαζί με τον Affleck, θα πρωταγωνιστήσει και ο Joe Manganiello ως Deathstroke, έναn από τους πρωτοκλασάτοyς εχθρούς των ηρώων της DC. Ο Magnaniello στο παρελθόν είχε ενσαρκώσει τον Flash Thompson, τον σχολικό νταή που ταλαιπωρούσε τον Peter Parker στις ταινίες «Spider-Man» του Sam Raimi, ακολουθώντας την αντίθετη διαδρομή του Michael Keaton.