Τον Μάρτιο η κυκλοφορία της indie rock ταινίας του Terrence Malick

song-to-song Van Redin
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Πρωταγωνιστούν η Rooney Mara, ο Ryan Gosling, ο Michael Fassbender και η Natalie Portman.

Ο Terrence Malick είναι γνωστός για την επιμονή του με τις ταινίες του, τις οποίες συνήθως χρειάζεται χρόνια για να ολοκληρώσει. Τελευταία όμως φαίνεται ότι έχει πάρει μπρος, αφού μέσα στο 2016 κυκλοφόρησαν τόσο o «Βαλές κούπα», όσο και δυο εκδοχές του ντοκιμαντέρ του «Voyage of Time».

Πρόσφατα μάλιστα ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας της indie rock ταινίας του «Song To Song», η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στις αμερικάνικες αίθουσες στις 17 Μαρτίου. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν το 2011 στο Όστιν του Τέξας, όπου ο σκηνοθέτης μεγάλωσε και πιθανότατα ακόμα ζει. Η ταινία δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς, αφού έχει να κάνει με παραγωγούς δισκογραφικών εταιρειών που «κυνηγούν» τον επόμενο indie rock αστέρα. Η επίσημη ανακοίνωση στο Indiewire κάνει λόγο για ένα «rock 'n' roll τοπίο αποπλάνησης και προδοσίας».

AFP / CARL COURT

Όπως οι περισσότερες ταινίες του Malick μετά την «Λεπτή κόκκινη γραμμή», το «Song To Song» έχει ένα τεράστιο καστ με μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς, με την Rooney Mara και τον Ryan Gosling να παίζουν τον ρόλο των τραγουδοποιών, τον Michael Fassbender να ενσαρκώνει έναν μουσικό παραγωγό και την Natalie Portman μια σερβιτόρα «την οποία παγιδεύει». Το καστ περιλαμβάνει και τους Val Kilmer, Christian Bale, Benicio Del Toro, Cate Blanchett, Patti Smith, Iggy Pop, Florence Welch καθώς και όλα τα μέλη των Red Hot Chili Peppers.