Ο Usain Bolt θέλει να παίξει στον «Flash»

usain-bolt Dylan Martinez
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η ταινία του Flash με τον Ezra Miller στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κυκλοφορήσει το 2018.

Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο, ο Usain Bolt, θέλει να γνωρίσει τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον κόσμο της DC, τον Flash, στην επερχόμενη ταινία του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο MTV International, ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης ρωτήθηκε για τις ταινίες με υπερήρωες και ανέφερε ότι θα ήθελε να εμφανιστεί στον «Flash». Μάλιστα, σχολίασε ότι «θα μιλήσει με μερικά άτομα» για αν δει κατά πόσο αυτό είναι εφικτό, ενδεικτικό του πόση πέραση έχουν τα χρυσά μετάλλια.

Warner Bros.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνει την εμφάνισή του ο Bolt στην ταινία είναι να υποδυθεί τον εαυτό του, αλλά σίγουρα θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον εάν η Warner Bros του έδινε έναν πιο ουσιαστικό και σχετικό χαρακτήρα. Άλλωστε στην ιστορία του κόμικ έχουν υπάρξει αρκετοί που έχουν αναλάβει τον ρόλο του Flash, από τον Jay Garrick την δεκαετία του 1940 και στη συνέχεια τον Barry Allen και μέλη της οικογένειας του, οπότε όλα είναι πιθανά.

Η ταινία του Flash, με τον Ezra Miller στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018. Πριν την solo ταινία του όμως, ο ηθοποιός θα εμφανιστεί στην ταινία «Justice League» φέτος τον Νοέμβριο, δίπλα στον Superman, τον Batman, τη Wonder Woman, τον Aquaman και τον Cyborg.