Πώς θα φτιάξετε το Big Kahuna Burger από το «Pulp Fiction»

pulp-fiction
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Το «μυστικό» φαίνεται να είναι το καυτό τηγάνι από μαντέμι.

Δεν είναι κρυφό μυστικό ότι όλες οι ταινίες του Quentin Tarantino διαδραματίζονται στον ίδιο κόσμο, με αρκετούς χαρακτήρες (αλλά και γεγονότα) να εμφανίζονται στις περισσότερες ταινίες του. Ένα από τα «κοινά» των ταινιών είναι το κατάστημα fast food, Big Kahuna Burger, το οποίο κάνει την εμφάνισή του στα «Death Proof», «Four Rooms», «Dusk Till Dawn» και «Reservoir Dogs», ενώ την τιμητική του έχει και στο «Pulp Fiction».

yellmagazine.com / Picasa

Η φανταστική αλυσίδα fast food Big Kahuna Burger κάνει την εμφάνιση του και στην τηλεοπτική σειρά «From Dusk Till Dawn»

Σε μια από τις πιο κλασικές σκηνές της ταινίας, ο χαρακτήρας του Samuel L. Jackson δοκιμάζει ένα από τα φαινομενικά απλοϊκά hamburgers της Big Kahuna Burgers, μονολογώντας μετά από μια γενναία μπουκιά ότι πρόκειται για ένα νοστιμότατο burger.

Το «νοστιμότατο» Big Kahuna Burger του «Pulp Fiction» φαίνεται σχετικά απλό...

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο καλό μπορεί να είναι ένα απλό burger; Ένας χρήστης στο YouTube έχει την απάντηση και δείχνει τα (πιθανά) μυστικά του Big Kahuna για ένα πραγματικά νόστιμο burger. Τα συνοδευτικά υλικά είναι σχετικά απλά – «αμερικάνικο» τυρί και κέτσαπ – αλλά αυτό που «απογειώνει» το burger είναι ότι το μπιφτέκι ψήνεται σε ένα καυτό τηγάνι από μαντέμι. Στη συνέχεια, για τους πιο μερακλήδες, ο ίδιος χρήστης ετοιμάζει και ένα πιο special burger, με καραμελωμένα κρεμμύδια και ανανά, για μια πιο αυθεντική χαβανέζικη γεύση.