Σε μπελάδες οι παραγωγοί του νέου «Jumanji»

Jumanji-2017
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η συνέχεια της περιπέτειας φαντασίας του Robin Williams θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Η Radar Pictures, μια εκ των εταιρειών παραγωγής του επερχόμενου «Jumanji», θα αναγκαστεί να βάλει το χέρια βαθιά στην τσέπη, μετά από δικαίωση ενός πρώην επενδυτή. Όπως αναφέρει το Deadline, ο παραγωγός Johnny Lin είχε επενδύσει στην Radar Pictures, αλλά το 2014 κατέθεσε μήνυσε όταν η επένδυσή του δεν απέδωσε όσα του είχαν υποσχεθεί.

Η πρώτη ταινία «Jumanji», με τον Robbin Williams στον πρωταγωνιστικό ρόλο, κυκλοφόρησε το 1995. Η νέα ταινία αποτελεί συνέχεια της.

Το δικαστήριο δικαίωσε μεν τον Lin, αλλά οι παραγωγοί κατέβαλαν μόνο μέρος του ποσού που επιδικάστηκε. Σύμφωνα με νέα δικαστική απόφαση, η Radar Pictures του Ted Field πρέπει να πληρώσει τα δυο εκατομμύρια δολάρια που χρωστάει στον Lin από τα κέρδη του «Jumanji» και άλλων παραγωγών της εταιρείας.

Το νέο «Jumanji», σε σκηνοθεσία του Jake Kasdan, αναμένεται στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2017. Στη νέα εκδοχή της ταινίας, η οποία αποτελεί συνέχεια της πρώτης ταινία του 1995 με τον αξέχαστο Robin Williams, θα πρωταγωνιστήσουν ο Dwayne Johnson, η Karen Gillan και ο Jack Black.