Αποκαλύφθηκαν τα αίτια θανάτου των Carrie Fisher και Debbie Reynolds

carrie-fisher-debbie-reynolds Fred Prouser
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Μάνα και κόρη πέθαναν ξαφνικά στα τέλη Δεκεμβρίου.

Τα αίτια θανάτου της Debbie Reynolds και της κόρης της Carrie Fisher έγιναν γνωστά, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ. Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν, η Reynolds πέθανε από ενδοεγκεφαλική αιμορραγία ή εγκεφαλικό επεισόδιο, τα οποία αποδίδονται σε υπέρταση.

Reuters / Mike Blake

H Debbie Reynolds πέθανε στις 28 Δεκεμβρίου, μια μέρα μετά τον θάνατο της κόρης της, Carrie Fisher.

Στην περίπτωση της κόρης τής Reynolds, Carrie Fisher, το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει την καρδιακή ανακοπή ως αιτία θανάτου. Οι ιατροδικαστικές αρχές του Λος Άντζελες φέρονται να συνεχίζουν έρευνες για να διαπιστωθεί τι προκάλεσε την μοιραία καρδιακή προσβολή της Fisher κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λονδίνο. Οι πληροφορίες του TMZ αναφέρουν ότι θα γίνει τοξικολογική εξέταση, ώστε να ξεκαθαριστεί εάν ναρκωτικά έπαιξαν κανένα ρόλο στον θάνατο της Fisher.

Pinterest

Η Carrie Fisher, πιο γνωστή για τον ρόλο της ως Πριγκίπισσα Leia στους «Πολέμος των Άστρων», πέθανε από καρδιακή ανακοπή στις 27 Δεκεμβρίου.

Το περασμένο σαββατοκύριακο έγινε μια ιδιωτική τελετή για τις δυο ηθοποιούς στο σπίτι της Fisher στο Coldwater Canyon του Λος Άντζελες. Ο George Lucas, η Meryl Streep, η Gnyneth Paltrow, ο Stephen Fry, ο Eric Idle η Courtney Love και η Jamie Lee Curtis ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους. Η Streep ερμήνευσε το «Happy Days Are Here Again» – ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της Fisher – στην τελετή.