Ο Woody Harrelson θα ταξιδέψει σε έναν μακρινό γαλαξία

woody-harrelson Lucy Nicholson
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Θα υποδυθεί τον μέντορα του νεαρού Han Solo στη νέα ταινία «Star Wars».

Μετά από πολλές φήμες, επιβεβαιώθηκε ότι ο Woody Harrelson θα παίξει τελικά στην επόμενη αυτοτελή ταινία των «Πόλεμος των Άστρων». Όπως το πρόσφατο «Rogue One», έτσι και αυτή δεν αποτελεί μέρος της κεντρικής ιστορίας (όπως θα αναπτυχθεί στα Επεισόδια 8 και 9) και θα εστιάσει στα νεανικά χρόνια του Solo, με τον Harreslon να ενσαρκώνει τον μέντορα.

Ο Harrison Ford έχει υποδυθεί τον Han Solo σε όλες τις ταινίες «Star Wars», μέχρι το «Επεισόδιο 7».

Τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο, με στόχο η ταινία να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2018. Οι σκηνοθέτες της, Phil Lord και Christopher Miller, δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με την ευκαιρία να δουλέψουν με τον Harrelson, εξαίροντας το χιούμορ, το ταλέντο και τις επιδόσεις του στο πινγκ πονγκ. Τον ρόλο του νεαρού Han Solo θα αναλάβει ο Alden Ehrenreich, ο οποίος τελευταία έπαιξε στο «Χαίρε, Καίσαρα», όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούλιο.

Τον Lando Calrissian είχε υποδυθεί ο Billy Dee Williams στα Επεισόδια 5 και 6.

Μαζί τους θα εμφανιστεί η Emilia Clarke, πιο γνωστή για τον ρόλο της ως Daenerys Targaryen στο «Game of Thrones», χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό τίποτα για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί. Τον ρόλο του Landon Calrissian, επιστήθιου φίλου και αντίζηλου του Solo από τον οποίο κερδίζει το Millenium Falcon, θα ενσαρκώσει ο Donald Glover.