Mark Ruffalo στο Broadway έντεκα χρόνια μετά

mark-ruffalo
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Θα πρωταγωνιστήσει στη θέση του John Turturro στο ανέβασμα του έργου του Arthur Miller, «Το Τίμημα».

Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο τρεις υποψήφιος για Όσκαρ Mark Ruffalo ανέβηκε για τελευταία φορά στο Broadway, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Awake and Sing!». Τον προσεχή Φεβρουάριου, θα επιστρέψει στη σκηνή και στο περίφημο θέατρο της Νέας Υόρκης και μάλιστα με ένα από τα ωραιότερα και λιγότερα ανεβασμένα έργα του Arthur Miller, «Το Τίμημα».

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Terry Kinney, θα υποδυθεί τον Victor Franz, που επιστρέφει τρεις δεκαετίες μετά, στο πατρικό του σπίτι για να πουλήσει ό,τι έχει απομείνει. Παλεύει με το παρελθόν του και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τότε που είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το όνειρό του να μορφωθεί για χάρη του πατέρα του και της οικογενειακής περιουσίας που είχε χαθεί με το αμερικανό κραχ του ’29.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα δράμα που μιλάει για τη στιγμή εκείνη που κάποιος βιώνει το δίλημμα ανάμεσα στο προσωπικό καλό του και εκείνο της οικογένειάς του και φυσικά για το τίμημα της κάθε προσωπικής απόφασης στη μετέπειτα ζωή μας.

Στο πλευρό του Ruffalo, που θα αντικαταστήσει τον John Turturro, ο οποίος αποχώρησε από το πρότζεκτ λόγω κινηματογραφικών υποχρεώσεων, θα βρεθούν οι Tony Shalhoub, Jessica Hecht και Danny DeVito.

«Το Τίμημα» θα κάνει πρεμιέρα 16 Φεβρουαρίου στο American Airlines Theatre σε παραγωγή της Roundabout Theatre Company.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «Το Τίμημα» παρουσιάστηκε το 2014 και επαναλήφθηκε ένα χρόνο μετά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε σκηνοθεσία Άσπας Καλλιάνη με τους Σταύρο Ζαλμά και Χρήστο Σιμαρδάνη να πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ