«Εξαιρετικά προσβλητικό» θεωρεί η κόρη του Michael Jackson το «Urban Myths»

Joseph-fiennes-michael-Jackson-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η επιλογή του Joseph Fiennes στον ρόλο του Michael Jackson έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Η κόρη του Michael Jackson, Paris, σχολίασε το τρέιλερ του επερχόμενου επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς «Urban Myths», όπου ο Joseph Fiennes θα υποδυθεί τον «βασιλιά της ποπ». Η επιλογή του Fiennes, ενός λευκού ηθοποιού, στον ρόλο του Michael Jackson, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Σε ερώτηση του podcast MJCast μέσω του Twitter, τι γνώμη έχει για την απεικόνιση το πατέρα της, η Paris απάντησε ότι την βρήκε «εξαιρετικά προσβλητική» και ότι της «προκαλεί εμετό». «Με εξαγριώνει που βλέπω πόσο προφανώς ήταν εσκεμμένα προσβλητικοί, όχι μόνο προς το πατέρα μου, αλλά και την νονά μου Liz [Taylor]» συμπλήρωσε η Paris. «Που είναι ο σεβασμός; Δούλεψαν με αίμα, ιδρώτα και δάκρυα τόσα χρόνια για να δημιουργήσουν τόσο και αξιόλογες κληρονομιές», κατέληξε.

Η Paris δεν είναι η μόνη που έχει σοβαρά παράπονα, αφού φανς του Michael Jackson έχουν ξεκινήσει διαδικτυακή εκστρατεία κατά της εκπομπής, έχοντας συλλέξει πάνω από 21.000 υπογραφές. Το επεισόδιο της σειράς «Urban Myths» θα προβληθεί στην Μεγάλη Βρετανία στις 19 Ιανουαρίου.