Στο σφυρί οι αυθεντικές στολές του Superman και του Batman

superman-christopher-reeve
ΤΡΙΤΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Προς πώληση οι στολές του Christopher Reeve και του Michael Keaton.

Το πρόσφατο «Batman v Superman» μπορεί να μην άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά πάντα θα υπάρχουν οι πιο παλιές ταινίες για τους φανς των υπερηρώων της DC. Αν, μάλιστα, σας περισσεύουν μερικές χιλιάδες δολάρια, θα μπορέσετε να αγοράσετε τη στολή του Superman που φόρεσε ο Christopher Reeve στην πρώτη ταινία που βγήκε το 1978 και μια από τις στολές του Batman που φόρεσε ο Michael Keaton στο «Batman Returns» το 1992 και να γυρίσετε ένα αυθεντικό fan film.

Ο οίκος δημοπρασιών Nate D. Sanders, ο οποίος ειδικεύεται σε αντικείμενα και αναμνηστικά του Χόλιγουντ, έχει ορίσει ως τιμή εκκίνησης για την στολή του Superman τα $40.000. Δυστυχώς, όμως, αν κερδίσετε τη δημοπρασία, θα χρειαστεί να πάτε σε έναν ράφτη, αφού δεν συμπεριλαμβάνονται η κάπα, οι μπότες και το κάτω μέρος της στολής. 

Σε άλλη δημοπρασία του οίκου θα μπορείτε να αγοράσει μια στολή που φόρεσε ο Michael Keaton στο «Batman Returns», με τιμή εκκίνησης τα 35.000 δολάρια. Στο πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνονται η αυθεντική κάπα, η μάσκα και η στολή που φόρεσε ο Keaton στην ταινία και αντίγραφα του σήματος, των γαντιών και των παπουτσιών. Το σετ περιλαμβάνει και μια κούκλα μανεκέν με το πρόσωπο να μοιάζει του Keaton, σε περίπτωση που θέλετε να την βάλετε προς έκθεση κάπου.