Ένας πρώην James Bond στο «Deadpool 2»;

pierce-brosnan Mario Anzuoni
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το Ιούνιο, με αρκετούς μήνες καθυστέρησης.

Μια φωτογραφία που ανέβασε ο Ryan Reynolds στον λογαριασμό του στο Instagram, με τον Hugh Jackman και τον Pierce Brosnan πυροδότησε φήμες αναφορικά με το «Deadpool 2». Στην φωτογραφία του Reynolds εμφανίζονται οι τρεις ηθοποιοί καθιστοί σε έναν καναπέ, με την λεζάντα «Wolvie. Bond. Wade». Μάλιστα, ο Wolverine, o (πρώην) James Bond και ο Wade Wilson έχουν πάρει πόζα «δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω», υποδηλώνοντας ότι έχουν ένα μυστικό.

Wolvie. Bond. Wade.

A photo posted by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Στο τέλος της πρώτης ταινίας ο Deadpool «αποκαλύπτει» ότι στη συνέχεια θα εμφανιστεί ο Cable, ένας X-Man από το μέλλον. Ο Cable είναι ο μελλοντικός γιος του Cyclops (αρχηγού των «σύγχρονων» X-Men) ο οποίος είναι μολυσμένος με ένα τεχνο-οργανικό ιό και ταξιδεύει στο παρόν ως κυνηγός επικυρηγμένων. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ποιος θα παίξει τον Cable, με τον Kyle Chandler να θεωρείται (μέχρι πρόσφατα) ως ένα από τα φαβορί για τον ρόλο.

IGN

Οι παραγωγοί του «Deadpool 2», Rhett Reese και Paul Wernick, αποκάλυψαν ότι δεν θα εξετάσουν την ιστορία του Cable στη νέα ταινία σε μεγάλο βάθος. Σε συνέντευξη στο Collider, ο Wernick σχολίασε ότι είναι αδύνατον να συμπεριληφθεί η μπερδεμένη και πολύπλοκη ιστορία του μέσα σε μια δίωρη ταινία. Ο παραγωγός υπόσχεται ότι η απεικόνιση του Cable θα είναι «αυθεντική και πιστή» στο κόμικ, αλλά «δεν θα περιλαμβάνει τις 18.000 λεπτομέρειες που θα διαβάσετε στο Wikipedia για τον Cable, θα σας γύρναγαν τα μάτια».

Marvel

Τα γυρίσματα του «Deadpool 2» θα ξεκινήσουν το Ιούνιο του 2017, με αρκετούς μήνες καθυστέρησης. Εκτός από τον Ryan Reynolds, η Brianna Hildebrand και ο Stefan Kapicic αναμένονται να επιστρέψουν ως Negasonic Teenage Warhead και Colossus αντίστοιχα, ενώ η Leslie Jones (από το πρόσφατο ριμέικ των «Ghostbusters») έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παίξει ως συνεργάτης του Deadpool.