Η Kristen Stewart αντιδρά στις «εμμονές» του Donald Trump

kristen-stewart Danny Moloshok
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

«Ήταν θυμωμένος μαζί μου πριν χρόνια, πραγματικά εμμονικός», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Πριν από μερικά χρόνια, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump είχε σχολιάσει την προσωπική ζωή της Kristen Stewart μέσω Twitter. Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της στις ταινίες «Twilight», Robert Pattinson, λέγοντας: «Ο Robert Pattinson δεν πρέπει να δεχτεί πίσω την Kristen Steward. Τον απάτησε σαν σκύλο και θα το ξανακάνει – περιμένετε και θα δείτε» είχε γράψει το 2012 ο Donald Trump στο Twitter.

Η νεαρή ηθοποιός σχολίασε τα «εμμονικά» μηνύματα του νέου προέδρου, στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό Variety. «Ήταν θυμωμένος μαζί μου πριν από μερικά χρόνια, πραγματικά εμμονικός, το οποίο είναι απολύτως τρελό», δήλωσε η Steward. «Δεν μπορώ καν να το καταλάβω. Είναι τόσο εξωφρενική ιδέα που δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνεται. Είναι παρανοϊκό»,  υπογράμμισε η Stewart. «Εκείνο τον καιρό ήταν απλώς ένας αστέρας εκπομπών reality. Δεν είχα καμία αναφορά. Δεν ήταν τόσο θέμα. Αλλά εκ των υστέρων κάποιος μου το θύμισε», συνέχισε η Steward.

Ο Donald Trump είχε σχολιάσει την προσωπική ζωή της Kristen Stewart και την σχέση της με τον Robert Pattinson, σε σειρά αναρτήσεων στο Twitter το 2012.

Χαριτολογώντας, εκτίμησε ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ μάλλον θα κάνει κάποια ανάρτηση για τη συνέντευξή της. Όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις στην εκλογή του Trump και τις ανησυχίες που έχουν εκφραστεί από φεμινιστικές οργανώσεις, η Stewart παραδέχτηκε ότι δεν είναι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένη, αλλά τα προβλήματα δεν είναι πολιτικά, αλλά ανθρωπιστικά. «Θα έλεγα απλά να συμμετέχετε σε αυτό που πιστεύετε, ότι κι αν είναι αυτό. Δεν θα πω σε κανέναν πώς να νιώθει, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι όλοι νιώθουμε το ίδιο», κατέληξε η Stewart.