Ewan McGregor: «Έκλαψα όταν είδα το Trainspotting 2»

ewan-mcgregor Patrick Fallon
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός αποθέωσε την μαεστρία του σκηνοθέτη της ταινίας Danny Boyle.

Ο πρωταγωνιστής της νέας συνέχειας του «Trainspotting» Ewan McGregor αποκάλυψε ότι έκλαψε όταν είδε τη νέα ταινία για πρώτη φορά. Το «T2: Trainspotting» έκανε την επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα του στο Εδιμβούργο το περασμένο σαββατοκύριακο, όπου παρευρέθηκε το καστ.

AP

«Την είδα για πρώτη φορά στην πρεμιέρα και εντυπωσιάστηκα από το τι έκανε ο Danny Boyle. Εννοώ ότι είναι πραγματικά απίστευτος, απλά ο καλύτερος. Ο τρόπος που παίρνει όλα τα στοιχεία του κινηματογράφου –τις ερμηνείες, το σενάριο, τον σχεδιασμό, την κινηματογραφία και τη μουσική. Η πραγματική δεξιοτεχνία του είναι η μουσική. Ξέρει πραγματικά τον παλμό, ξέρει από μουσική και τι ακούει ο κόσμος. Όταν τα συνδυάζει όλα μαζί είναι εκπληκτικό», δήλωσε στον Chris Moyles του Radio X.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι συγκινήθηκε από την ταινία «γιατί είναι η νεολαία μας και γιατί ήταν εκείνη η εποχή στα 1990s, [ο Boyle] μας το υπενθυμίζει όπως οι χαρακτήρες θυμούνται τα νεανικά τους χρόνια, δείχνοντας μας μικρά αποσπάσματα εδώ κι εκεί από τη πρωτότυπη ταινία». Ο ηθοποιός συμπλήρωσε ότι κατά έναν τρόπο ήταν σαν να βλέπει την ίδια του τη ζωή, γεγονός που τον έκανε να κλάψει στο τέλος της ταινίας.