Η Emma Stone μιλά για το άγχος και τις κρίσεις πανικού

emma-stone-fotografia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η πρωταγωνίστρια του «La La Land» μίλησε για τα προβλήματα άγχους και τις κρίσεις πανικού που έχει αντιμετωπίσει, σε μια νέα συνέντευξη στο Hollywood Reporter.

Όπως  αποκάλυψε η ίδια, αντιμετωπίζει προβλήματα άγχους από μικρή ηλικία και η ηθοποιία την βοήθησε να τα ξεπεράσει. «Είναι απλά ο τρόπος που είμαι καλωδιωμένη. Νομίζω οι γονείς μου είδαν ότι η ηθοποιία ήταν το πράγμα που με γέμιζε και με έκανε χαρούμενη».

Reuters / Mario Anzuoni

Η Emma Stone απέσπασε την Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στο «La La Land».

Η Stone, η οποία έχει προταθεί για το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου στα φετινά Όσκαρ, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2009, λόγω των αγχωτικών ρυθμών του Χόλυγουντ. «Άρχισα να νιώθω καταπιεσμένη από την ενέργεια του Χόλυγουντ. Πήγαινα έξω και το μόνο που συζητούσε ο κόσμος ήταν η βιομηχανία του θεάματος. Ένιωθα τόσο εγκλωβισμένη από αυτό», εξήγησε η Stone. Με τον ρόλο της στο «Εύκολη… κατΑ λάθος» το 2010 έχασε την ανωνυμία της, κάτι το οποίο την τρόμαξε, καθότι την «ήταν σαν να είμαι επτά χρονών ξανά». Το 2014, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Birdman», η Stone κατέρρευσε γιατί «ο ρυθμός και το χρονοδιάγραμμα εκείνης της ταινίας με έκανε να χάσω λίγο το μυαλό μου. Απλά έφτασα στο σημείο που έσπασα».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι ακόμα και οι συνεντεύξεις μπορεί να τις προκαλέσουν άγχος και ότι «πριν από κάθε συνέντευξη πρέπει να κάτσω μόνη μου για πέντε λεπτά, να αναπνεύσω και να επικεντρωθώ, γιατί νιώθω τόσο νευρική». Οι συνεντεύξεις», συμπλήρωσε η ηθοποιός, «είναι σαν θεραπεία, μόνο που όλες σου απαντήσεις καταγράφονται και δημοσιεύονται».