Μετανιωμένοι οι Emma Watson και Miles Teller μετά την επιτυχία του «La La Land»

emma-watson-miles-teller
ΤΡΙΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Aπέρριψαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που πήγαν τελικά στην Emma Stone και τον Ryan Gosling.

Έχοντας σαρώσει τις Χρυσές Σφαίρες και τα βραβεία των παραγωγών, το musical του Damien Chazelle είναι ένα από τα αδιαμφισβήτητα φαβορί των φετινών Όσκαρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, η Emma Watson και ο Miles Teller είναι εξαιρετικά «απογοητευμένοι» με την επιτυχία της ταινίας, καθότι και οι δυο είχαν προταθεί για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, που πήγαν τελικά στην Emma Stone και τον Ryan Gosling.

Reuters / Mario Anzuoni

Οι δυο ηθοποιοί είχαν αμφιβολίες για την ταινία, με μια πηγή να αναφέρει ότι ο Teller ήθελε αμοιβή μεγαλύτερη κατά δυο εκατομμύρια δολάρια από ό,τι του είχε προσφερθεί. Από την πλευρά του, ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο ατζέντης του τον ενημέρωσε πως ο σκηνοθέτης Chazelle είχε αποφασίσει ότι ο Teller δεν ήταν αυτό που έψαχνε τελικά. Αντίστοιχα, η Watson φέρεται να επέμενε να κάνει τις πρόβες της στο Λονδίνο και, παρά τις προσπάθειες των παραγωγών για μια λύση, απέρριψε τελικά τον ρόλο και προτίμησε αυτόν στο ριμέικ του «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».

Όπως είναι αντιληπτό, τόσο ο Teller όσο και η Watson μετανιώνουν που δεν έπαιξαν τελικά στο «La La Land», με την πηγή του Page Six να αναφέρει ότι τα έχουν βάλει με τους ατζέντηδες τους.