«La La Land», «Ο Αστακός» και οι ταινίες που απέσπασαν 45 υποψηφιότητες Όσκαρ αποκλειστικά στα Νovacinema!

lobster
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Οι μεγαλύτερες ταινίες της χρονιάς, οι οποίες απέσπασαν συνολικά 45 υποψηφιότητες των Βραβείων Όσκαρ, θα προβληθούν αποκλειστικά στα Novacinema!

Αναλυτικότερα, η ταινία «La La Land» απέσπασε συνολικά 14 υποψηφιότητες στις σημαντικότερες κατηγορίες, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του «Τιτανικού» και της ταινίας «Αll about Eve». Ανάμεσα στις κατηγορίες στις οποίες είναι υποψήφιο το «La La Land» είναι: Α’ Ανδρικού και Α’ Γυναικείου ρόλου για τους πρωταγωνιστές Ryan Gosling και Emma Stone, Καλύτερης Ταινίας, Κουστουμιών, Μοντάζ, Μουσικής, Τραγουδιού, Πρωτότυπου Σεναρίου, αλλά και Σκηνοθεσίας για τον Damien Chazelle!

Ο Γιώργος Λάνθιμος μετά από την υποψηφιότητα του, πριν έξι χρόνια, για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας για την ταινία «Κυνόδοντας», βρίσκεται και πάλι υποψήφιος διεκδικώντας αυτή τη φορά, μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, το Όσκαρ Πρωτοτύπου Σεναρίου για τον «Αστακό» (The Lobster), που προβάλλεται ήδη από τα Novacinema.

Η ταινία «Hacksaw Ridge» απέσπασε 6 Υποψηφιότητες, με τον Andrew Garfield να διεκδικεί το Όσκαρ ‘Α Ανδρικού Ρόλου και τον Mel Gibson να διεκδικεί το Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας.

Βραβείο Σκηνοθεσίας διεκδικεί παράλληλα και η ταινία «Arrival» του Denis Villeneuve, η οποία απέσπασε 8 συνολικά υποψηφιότητες.

Η Nicole Kidman είναι υποψήφια στην κατηγορία Β' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Lion», ενώ για την ίδια ταινία βραβείο διεκδικεί και ο Dev Patel στην κατηγορία Β'Ανδρικού ρόλου.

Warner Bros.

Τα μεγάλα blockbuster «Fantastic Beasts and Where to Find Them» και «Passengers» διεκδικούν από 2 βραβεία και είναι συνυποψήφια στην κατηγορία Καλλιτεχνική Διεύθυνση, ενώ το «Sully» και το «Suicide Squad» διεκδικούν βραβείο στη κατηγορία Ηχητικά εφέ και Μακιγιάζ αντίστοιχα. Τέλος, στις υπόλοιπες υποψηφιότητες συναντάμε τις ταινίες «Deepwater Horizon» και «Silence» του Martin Scorsese.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide

Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata 

Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis 

Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).