Ο Matthew McConaughey συνιστά ψυχραιμία για τον Trump

matthew-mcconaughey
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

«Ώρα να αναλογιστεί κανείς πόσο εποικοδομητικός μπορεί να είναι», δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Η εκλογή του Donald Trump ως προέδρου των ΗΠΑ έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, τόσο στον κόσμο του θεάματος, όσο και γενικότερα. Τα κύματα διαμαρτυρίας κατά του νέου προέδρου έχουν ενταθεί μετά τις πρώτες ενέργειες του αναφορικά με την μετανάστευση. Ο πάντα ήρεμος Matthew McConaughey, πάντως, συνιστά ψυχραιμία και εποικοδομητικό διάλογο.

«Είναι ο πρόεδρος μας. Η ορκωμοσία και οι καιροί που περνάμε είναι δυναμικοί και διχαστικοί όσο άλλοτε. Ταυτόχρονα, είναι καιρός να αποδεχτούμε και να συμφιλιωθούμε με αυτό το γεγονός και να είμαστε εποικοδομητικοί μαζί του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οπότε, όλοι, ακόμα και αυτοί που έχουν σοβαρές διαφωνίες με τις αρχές ή τα πράγματα που έχει πει – και αυτό είναι ένα άλλο πράγμα, να δούμε τι θα κάνει σε σχέση με αυτά που έχει πει – ανεξάρτητα από το πόσο έχει διαφωνήσει κανείς όλο αυτό τον καιρό, είναι ώρα να αναλογιστεί πόσο εποικοδομητικός μπορεί να είναι», δήλωσε στην εκπομπή του Andrew Marr στο BBC ο ηθοποιός.

Αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει πρόσφατα και η Nicole Kidman, εκτιμώντας, σε συνέντευξη στο BBC2, ότι ο αμερικανικός λαός «πρέπει να στηρίξει οποιονδήποτε είναι πρόεδρος, γιατί αυτή είναι η βάση της χώρας». Αργότερα, στο Access Hollywood ξεκαθάρισε ότι ήθελε να υπογραμμίσει την πίστη της στην δημοκρατία και το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως είναι επιφυλακτική όταν κάνει πολιτικά σχόλια.