«Stranger Things»: Κυκλοφόρησε το ανατριχιαστικό teaser του νέου κύκλου

stranger-things-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Υπομονή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για τη συνέχεια της σειράς που το περασμένο καλοκαίρι έκανε όλο τον πλανήτη να «παραμιλάει».

Το Netflix έδωσε στου φανς του «Stranger Things» μια πρώτη ματιά στον νέο, πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο της σειράς κατά τη διάρκεια του Super Bowl, με ένα teaser trailer διάρκειας 37 δευτερολέπτων.

Το teaser ξεκινάει με μια vintage διαφήμιση που παραπέμπει στο αγαπημένο πρωινό της Eleven και στη συνέχεια δείχνει τους τρεις νεαρούς πρωταγωνιστές ντυμένους με στολές Ghostbusters να τριγυρνάνε στους δρόμους με τα ποδήλατά τους. Παρά τη μικρή διάρκειά του, το trailer φτιάχνει την κατάλληλη ατμόσφαιρα με σατανικά σχέδια, μια τρομαγμένη Eleven να ανοίγει τα ξαφνικά μάτια της και ένα φλογερό ορίζοντα. «The world is turning upside down», καταλήγει το teaser, με την πρεμιέρα του νέου κύκλου να έχει προγραμματιστεί για τις 31 Οκτωβρίου, ανήμερα του Halloween.

Οι θεωρίες αναφορικά με τη συνέχεια του «Stranger Things» δίνουν και παίρνουν, ειδικά μετά την ανανέωση της σειράς που ανακοίνωσε η Netflix τον περασμένο Αύγουστο. Πολλοί φανς ελπίζουν ότι οι πρωταγωνιστές θα εκδικηθούν για τον θάνατο της πολυαγαπημένης Barb. Τον Οκτώβριο, ο David Harbour (Chief Hopper) αποκάλυψε στον Jimmy Fallon ότι αυτό θα γίνει, χωρίς όμως να αποκαλύψει κάτι παραπάνω σχετικά. Συμπλήρωσε όμως «αν νομίζετε ότι η Barb θα επιστρέψει, είναι νεκρή».