Στο σφυρί το μπουφάν του Patrick Swayze από το «Dirty Dancing»

patrick-swayze-dirty-dancing
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ο Αμερικάνος ηθοποιός πέθανε πριν από οχτώ χρόνια, στην ηλικία των 57 ετών και οι φανς του μπορούν να αποκτήσουν -μεταξύ άλλων- το μπουφάν σήμα κατατεθέν της κινηματογραφικής του καριέρας.

Οι φανς του Patrick Swayze θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα κομμάτι της πορείας του αγαπημένου τους ηθοποιού, αφού ο οίκος δημοπρασιών Julien’s, ο οποίος ειδικεύεται σε αντικείμενα των celebrities, θα βγάλει σε πλειστηριασμό μέρος της περιουσίας του. Ο οίκος δημοπρασιών δεν έχει δημοσιοποιήσει την πλήρη λίστα των αντικειμένων (ο κατάλογος με όλη τη συλλογή κοστίζει 100 δολάρια), αλλά ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται το δερμάτινο μπουφάν που φόρεσε στο «Dirty Dancing», το οποίο έχει εκτιμηθεί στα 4.000 με 6.000 δολάρια.

Ένα ριμέικ της καλτ επιτυχίας «Στην κόψη του ξυραφιού» είχε κυκλοφορήσει το 2015.

Από την κλασική ταινία «Αόρατος Εραστής» που έκανε με την Demi Moore και την Whoopi Goldberg θα δημοπρατηθούν το πουκάμισο και τα παπούτσια που φορούσε στην ταινία. Οι λάτρεις της ταινίας «Στην κόψη του κύματος», στην οποία συμπρωταγωνίστησε με τον Keanu Reaves, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σανίδες σερφ, καταδυτικές στολές και εξοπλισμό αλεξιπτωτισμού που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία. Ανάμεσα σε όλα υπάρχουν και τα σενάρια του Swayze από τις εμφανίσεις του στην θρυλική εκπομπή «Saturday Night Live», τα οποία αποτιμώνται στα 600 με 800 δολάρια. Η συλλογή θα εκτεθεί στο Λος Άντζελες στις 24 Απριλίου και η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες αργότερα, στις 28 Απριλίου.