Ο Bill Murray δεν θα είναι στο ριμέικ του «Toni Erdmann» λόγω...ανοργανωσιάς

bill-murray Lucas Jackson
ΤΡΙΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Jack Nicholson και Kristen Wiig θα πρωταγωνιστήσουν στο ριμέικ της γερμανικής ταινίας.

Θεωρητικά, ο Bill Murray θα ήταν μια ιδανική επιλογή για το ριμέικ του «Toni Erdmann», αφού το ιδιαίτερο μελαγχολικό του χιούμορ θα ταίριαζε «γάντι» στον ήρωα της ταινίας. Τελικά, όμως, ο Jack Nicholson θα πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ, επειδή ο Murray «είναι ανοργάνωτος».

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο CNBC, ο Murray αποκάλυψε ότι η Kristen Wiig -η οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Nicholson στο ριμέικ- του είχε στείλει ένα αντίγραφο της πρωτότυπης γερμανικής ταινίας για να τη δει, αλλά δεν το έκανε. «Έχω πρόβλημα με τον εαυτό μου, γιατί η Kristen Wiig, η οποία πιστεύω πως είναι τόσο αξιολάτρευτη, μου έστειλε κάτι και μου ζήτησε να το δω. Δεν είμαι πολύ οργανωμένος».

AP / MARK J. TERRILL

Όπως φαίνεται, ο ηθοποιός αμέλησε να δει την ταινία και έτσι έχασε την ευκαιρία να παίξει στο ριμέικ, αφού η Wiig αργότερα τον ενημέρωσε ότι ο Nicholson πήρε τη δουλειά. Ο Murray σχολίασε, με τον γνωστό, σαρκαστικό τρόπο του, ότι ο Nicholson «είναι αρπακτικό, θα πάρει τα πάντα». Δεδομένου ότι το ριμέικ φέρεται να έχει χτιστεί γύρω από την επιθυμία του Nicholson να παίξει σε αυτό, δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο Murray είχε πιθανότητες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.