Φήμες για εμφάνιση του Arnold Schwarzenegger στην «Wonder Woman»

arnold-schwarzenegger Gus Ruelas
ΤΡΙΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια θα δανείσει τη φωνή του σε έναν CGI χαρακτήρα.

Ο Arnold Schwarzenegger ενδέχεται να έχει έναν ρόλο στην επικείμενη ταινία της «Wonder Woman». Εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια θα επιστρέψει στις ταινίες υπερηρώων της DC, μετά τον ρόλο του ως Mr. Freeze στο «Batman & Robin» του 1997.

Οι φήμες για εμπλοκή του Schwarzenegger στην καινούρια ταινία άρχισαν να φουντώνουν όταν η σκηνοθέτης της «Wonder Woman» Patty Jenkins και ο διευθυντής της DC Film Geoff John έγιναν followers του ηθοποιού στο Twitter. Με τα γυρίσματα της ταινίας να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ο Schwarzenegger ενδεχομένως θα δανείσει τη φωνή του σε έναν CGI χαρακτήρα – πιθανότατα του Ares, εχθρού της Wonder Woman στην ταινία.

Ο Arnold Schwarzenegger είχε παίξει τον Mr. Freeze στο «Batman & Robin» με τον George Clooney και τον Chris O’Donnell το 1997.

 Όπως αναφέρει το Batman News που έκανε την παρατήρηση, αντίστοιχη κίνηση είχε γίνει στα τέλη του 2016, όταν ο John Cleese έκανε follow τους Zack Snyder και Ben Affleck στο Twitter. Αυτή η κίνησε υπήρξε η αφορμή για φήμες περί εμφάνισης του θρύλου των Monty Python στο «Justice League», οι οποίες στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν.