Anthony Hopkins εναντίον Bruce Willis, Helen Mirren και John Malkovich

anthony-hopkins-enantion-bruce-willis-helen-mirren-kai-John-malkovich

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2012

Ο σερ Anthony Hopkins θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο κακός του sequel του «Red» συμπληρώνοντας το ήδη επιτυχημένο καστ των Bruce Willis, Helen Mirren και John Malkovich.

Σύμφωνα με το Deadline New York, το τρίο των Χολιγουντιανών σταρ έχουν ήδη υπογράψει για το ριμέικ της επιτυχημένης κωμωδίας δράσης «Red», η οποία βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικ και αφορά στις περιπέτειες «ηλικιωμένων» πρώην πρακτόρων, οι οποίοι αποφασίζουν να επιστρέψουν ενεργά στη δράση όταν ένας από αυτούς γίνεται στόχος δολοφονικής απόπειρας.

Στο ίδιο καστ θα συμμετέχουν ακόμα η …παλιά γνώριμη, Mary-Louise Parker, η «νεοφερμένη» Catherine Zeta-Jones και ο νοτιοκορεάτης Byung-Hun Lee. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Dean Parisot, σε μία σεναριακή προσαρμογή των Erich και Jon Hoeber, οι οποίοι είχαν γράψει το σενάριο της πρώτης ταινίας.

Μέχρι εδώ όλα καλά, το μόνο πρόβλημα είναι τα γυρίσματα της ταινίας «Thor 2» στην οποία ο σερ Anthony Hopkins πρωταγωνιστεί, υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν, σύμφωνα με την παραγωγή μέσα στο καλοκαίρι, εποχή που και η παραγωγή του «Red 2» θεωρεί ιδανική για την έναρξη των γυρισμάτων της δικής της ταινίας. Αυτό που απομένει να κανονιστεί να μην συμπίπτουν οι σκηνές του σερ Hopkins, χρονικά προκειμένου να μπορέσει να συμμετέχει και στο «Red 2».

Σε ότι αφορά την ταινία «Thor 2», ο Hopkins υποδύεται τον πατέρα του σκανδιναβού θεού της μυθολογίας, Odin, χωρίς ωστόσο να σταματά μόνο σε αυτές τις δύο παραγωγές.

Το κινηματογραφικό δράμα του σκηνοθέτη Fernando Meirelles, με τον τίτλο «360», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Anthony Hopkins, αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 3 Αυγούστου, ενώ προς το παρόν, ο οσκαρικός «Hannibal Lecter» πρωταγωνιστεί ως Alfred Hitchcock στην ομώνυμη ταινία του Sacha Gervasi, με τη Scarlett Johansson, την Jessica Biel και τον James D'Arcy ως συμπρωταγωνιστές του. Ιδιαίτερη εμφάνιση στην ταινία η κυρία Hitchcock η οποία δεν είναι άλλη από την Helen Mirren.