Όσκαρ 2017: ζωντανά το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός

oskar-20171
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η απόλυτη βραδιά του σινεμά πλησιάζει και εμείς την καλύπτουμε live λεπτό προς λεπτό με όλες τις λεπτομέρειες που δεν πρέπει να χάσετε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Η 89η απονομή των βραβείων Όσκαρ είναι σχεδόν έτοιμη, το ίδιο και εμείς που περιμένουμε πως και πως την Κυριακή για να παρακολουθήσουμε την πιο λαμπερή τελετή.

Το«La la land» μπορεί να θεωρείται φαβορί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απουσιάζει η αγωνία για τις υποψηφιότητες που θα κερδίσουν το βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου. Εξάλλου, φέτος έχουμε και έναν επιπλέον λόγο να αδημονούμε, αφού, ανάμεσα στους προτεινόμενους προς βράβευση είναι και το δικό μας δίδυμο των Φιλίππου-Λάνθιμου για τον «Αστακό»

Σε όλη τη διάρκεια απονομής των βραβείων, η δημοσιογραφική ομάδα του clickatlife.gr θα καλύπτει μέσω του liveblog και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις ζωντανά. Μείνετε μαζί μας ως τις πρώτες πρωινές ώρες και διαβάστε κριτικές, σχόλια, αλλά και λεπτομέρειες από τη μεγάλη βραδιά. 

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017