Ο Tom Hanks συμπαραστέκεται στους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου

tom-hanks
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Τους έστειλε μια εσπρεσιέρα και ένα μήνυμα συμπαράστασης στο δύσκολο έργο τους.

Ο Tom Hanks έχει παίξει πολλές φορές τον ρόλο του Αμερικανού ήρωα στην μεγάλη οθόνη και θεωρείται ένας από τους πολυαγαπημένους ηθοποιούς στο Χόλυγουντ. Πρόσφατα έδειξε την συμπαράσταση του στους αποσπασμένους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, στους οποίους έστειλε μια μηχανή εσπρέσσο, καθώς και ένα μήνυμα συμπαράστασης.

Ο δημοσιογράφος του NBC, Peter Alexander, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της δωρεάς και του μηνύματος του Hanks: «Συνεχίστε την καλή μάχη για την Αλήθεια, την Δικαιοσύνη και τον αμερικάνικο τρόπο ζωής. Ειδικά στο κομμάτι για την Αλήθεια». Το μήνυμα πιθανότατα παραπέμπει στα σχόλια του προέδρου Donald Trump κατά δημοσιογράφων και τον πρόσφατο αποκλεισμό του CNN, των New York Times και του Politico (μεταξύ άλλων) από τις συνεντεύξεις τύπου στον Λευκό Οίκο.

Η γενναιοδωρία του Tom Hanks πάντως δεν είναι κάτι πρόσφατο, αφού όπως αποκάλυψε λίγο αργότερα ο δημοσιογράφος του CNN Jake Tapper, αυτή είναι η τρίτη φορά που ο δημοφιλής ηθοποιός τούς στέλνει μηχανή εσπρέσσο τα τελευταία χρόνια.