Η Sienna Miller είναι μια «Λυσσασμένη Γάτα»

siennamillerjackoconnell
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Jack O'Connell στο θεατρικό μελόδραμα του Tennessee Williams, που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στο West End.

Έξι χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στο West End, στην παράσταση «Flare Path», η Sienna Miller επιστρέφει στην περίφημη λονδρέζικη σκηνή για να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας δραματουργίας. Στη «Λυσσασμένη Γάτα» του Tennessee Williams, που θα κάνει πρεμιέρα 13 Ιουλίου στο Apollo Theatre.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Benedict Andrews, η 35χρονη θα υποδυθεί την Maggie, την παραμελημένη σεξουαλικά και συναισθηματικά σύζυγο του αλκοολικού Brick, που λόγω των διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεών του πνίγει τον πόνο του στο ποτό. Τον Brick θα ενσαρκώσει ο Jack O'Connell, ο 26χρονο ηθοποιό, που υποδύθηκε τον Louis Zamperini στον «Αλύγιστο» της Angelina Jolie.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Λυσσασμένη Γάτα» μεταφέρθηκε το 1958 στη μεγάλη οθόνη από τον Richard Brooks, με τους Elizabeth Taylor και Paul Newman στους κεντρικούς ρόλους. Η ταινία έλαβε 6 υποψηφιότητες για βραβείο Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, χωρίς όμως να καταφέρει τελικά να κερδίσει κάποιο.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ