Γιατί η Emma Watson απέρριψε το «La La Land»

emma-watson
ΤΡΙΤΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Συνειδητά αποφάσισε να εστιάσει στον ρόλο της στην «Πεντάμορφη και το Τέρας».

Η Emma Watson αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο απέρριψε τον ρόλο στο «La La Land», ο οποίος της είχε προσφερθεί αρχικά πριν τελικά περάσει στην Emma Stone. Στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Lorraine» του ITV, η Watson εξήγησε ότι ο λόγος που απέρριψε το «La La Land» ήταν το χρονοδιάγραμμα των γυρισμάτων, τα οποία συνέπιπταν με αυτά της «Πεντάμορφης και το Τέρας».

«Σε μια ταινία σαν την "Πεντάμορφη και το Τέρας" έχεις τρεις μήνες προετοιμασία και τρεις-τέσσερεις μήνες γυρίσματα στην Μεγάλη Βρετανία», εξήγησε η Watson. «Έπρεπε να βρίσκομαι εκεί για να κάνω την ταινία και, όπως έλεγα πριν, δεν μπορείς να είσαι χαλαρός με ένα εγχείρημα σαν αυτό – είσαι μέσα ή είσαι έξω. Σκέφτηκα ότι πρέπει να είμαι εξολοκλήρου μέσα», συνέχισε η Watson για να καταλήξει ότι η καρδιά της τελικά ήταν με την «Πεντάμορφη και το Τέρας» και ήξερε ότι έπρεπε να δεσμευτεί σε αυτήν.

Αναφορικά με την εμπλοκή της στο «La La Land», η ηθοποιός είχε σχολιάσει στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM πως είναι «εκνευριστικό όταν το όνομα κάποιου συσχετίζεται πολύ νωρίςμε ένα project για τη δημιουργία ενθουσιασμού και εντυπώσεων για κάτι που θα γίνει, χωρίς τίποτα να έχει συμφωνηθεί». Συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο της στην «Πεντάμορφη και το Τέρας», αλλά δεν μπόρεσε να το συνδυάσει με το «La La Land», λόγω προγραμματισμού.