Είναι «υπερβολικά» τα ποσά που ξοδεύει ο Johnny Depp για κρασί;

johnny-depp
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Έμποροι κρασιού και γευσιγνώστες σχολιάζουν το μηνιαίο μπάτζετ 30.000 δολαρίων του ηθοποιού.

Οι πρόσφατες δικαστικές διαμάχες του Johnny Depp με τους πρώην νομικούς εκπροσώπους του αποκάλυψαν τον πλουσιοπάροχο βίο του ηθοποιού και τον εκκεντρικό χαρακτήρα του. Εκτός από τα τρία εκατομμύρια δολάρια που του κόστισε για να εκτοξεύσει τις στάχτες του συγγραφέα και φίλου του Hunter S. Thompson, ο Depp ξοδεύει περίπου 30.000 δολάρια το μήνα σε κρασί.

Για πολλούς το ποσό μπορεί να φαίνεται εξωφρενικό, αλλά σύμφωνα με μια έρευνα της Wall Street Journal, τα μηνιαία έξοδα του ηθοποιού για το κρασί ίσως να μην είναι τελικά τόσο υπερβολικά. Η συντάκτρια του άρθρου εξήγησε ότι έμποροι και γευσιγνώστες της αποκάλυψαν ότι υπάρχουν οινόφιλοι που εύκολα ξοδεύουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για μια φιάλη κρασί.

Ο δισεκατομμυριούχος Bill Koch πούλησε ένα κιβώτιο Mouton Rothschild του 1945 πέρσι για 400.000 δολάρια, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε ότι εάν οι αντίδικοι του ηθοποιού «ήθελαν να καταδείξουν χλιδή, είναι σε λάθος μέρος». Το μπάτζετ του εκατομμυριούχου Depp σε αυτή την περίπτωση φαντάζει κάπως ισχνό, οπότε όπως καταλήγει η συντάκτρια της εφημερίδας, όλα σχετίζονται με το γούστο και το εισόδημα του καθενός.