Τέρμα οι «Αναλώσιμοι» για τον Sylvester Stallone

sylvester-stallone-expendables
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Μετά από τρεις ταινίες, ο ηθοποιός έχει έντονες αμφιβολίες για την κατεύθυνση της σειράς.

Οι «Αναλώσιμοι» είναι το όνειρο κάθε λάτρη των action films των 80s και 90s, αλλά από ό,τι φαίνεται, μετά από τρεις ταινίες, η ομάδα έχει χάσει τον αρχηγό της, Sylvester Stallone. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο πρωταγωνιστής και κινητήριος μοχλός του εγχειρήματος, Sylvester Stallone, έχει αποφασίσει να μη συμμετάσχει στην επερχόμενη τέταρτη ταινία της σειράς. Το άρθρο αναφέρει ότι ο Stallone είχε έντονους καυγάδες με τον παραγωγό Avi Lerner, κυρίως με το μέλλον και την κατεύθυνση της σειράς.

Ο παραγωγός, από την πλευρά του, ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Έχουμε διαφορές με τον Sly, αλλά τις έχουμε για πάνω από ενάμιση χρόνο. Συμφωνούμε στο 95% των πραγμάτων, αλλά υπάρχουν ορισμένα στοιχεία στην παραγωγή στα οποία δεν συμφωνούμε. Δεν νομίζω ότι τέλειωσε, αλλά γράψτε ό,τι θέλετε. Κατά την άποψή μου, δεν έχει πεθάνει», δήλωσε στο Deadline ο Lerner.

Η ομάδα των «Αναλώσιμων» έχει αρκετούς που θα μπορούσαν να αναλάβουν τον ηγετικό ρόλο του Stallone.

Δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετοί action stars της εποχής που θα μπορούσαν να αναλάβουν τον ηγετικό ρόλο του Stallone σε μια νέα ταινία της σειράς, λογικά δεν υπάρξει πρόβλημα για τους παραγωγούς, εφόσον ο ηθοποιός εμείνει στην απόφασή του. Tι θα λέγατε αν αναλάμβανε τα ηνία των «Αναλώσιμων» ο Arnold Schwarzenegger ή ο Chuck Norris;