James Bond: Σχεδόν έτοιμος να πει το ναι σε άλλη μια ταινία ο Daniel Craig

James-bond-daniel-craig
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Εκτός κούρσας διαδοχής στον ρόλο του θρυλικού μυστικού πράκτορα ο Tom Hiddleston.

Ο Daniel Craig δεν έχει κρύψει τις αμφιβολίες του για το μέλλον του ως James Bond, δίνοντας τροφή σε φήμες αναφορικά με τον πιθανό διάδοχο του στον ρόλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, ο Βρετανός ηθοποιός «έχει σχεδόν πειστεί» από την παραγωγό των ταινιών Barbara Broccoli για να κάνει «άλλη μια ταινία».

Οι συζητήσεις του ηθοποιού με τους παραγωγούς του «James Bond» βρίσκονται «στην σωστή κατεύθυνση», αναφέρει η πηγή του δημοσιεύματος.

Η Broccoli ήταν παραγωγός της μεταφοράς του «Οθέλλου» στο Μπρόντγουεϊ πέρσι το Δεκέμβριο, όπου πρωταγωνίστησε ο Craig. Μια ανώνυμη πηγή δήλωσε στο Page Six πως ο Craig ήταν «πολύ ικανοποιημένος» με την παραγωγή και τις κριτικές και σχολίασε ότι οι συζητήσεις του με την Broccoli βρίσκονται «στη σωστή κατεύθυνση». Η πηγή αποκάλυψε πως ήδη υπάρχει ένα σενάριο – από τους Neal Purvis και Robert Wade – και ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει μόλις είναι έτοιμος ο Daniel Craig.

Παρά τη διαφαινόμενη συμφωνία τού Craig για άλλη μια ταινία με τον Bond, είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν θα συνεχίσει στον ρόλο. Αν και οι παραγωγοί Barbara Broccoli και Michael G Wilson δηλώνουν ότι ο Craig είναι «η πρώτη τους επιλογή», έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του διαδόχου του. Βάσει φημών, έχουν εξεταστεί οι περιπτώσεις των Tom Hardy, Tom Hiddleston, Idris Elba, Aidan Turner και James Norton. Το δημοσίευμα του Page Six, όμως, αναφέρει ότι ο Hiddleston τελικά απορρίφθηκε, καθότι η Broccoli τον βρίσκει «λίγο αλαζονικό και όχι αρκετά σκληρό για να παίξει τον James Bond».

Οι παραστάσεις που ρίχνουν αυλαία και πώς δεν θα χάσεις καμιά!